2777
2789
عنوان

از بیکاریم ...😔💔

186 بازدید | 21 پست

فکرم باز رفت ب‌ خاطرات،اینکه فردا پس فردا عیده و حتما کادو بدست میرن پیش نامزدش خوشحال خوشجال،راستش خیلی دلم گرفت امروز یکی از حس ششمیا گفت بهت فکر نمیکنه ،خوشبخت هم میشه،ولی من نمیخوام خوشبخت شه یعنی‌ بشه ولی ن با این ،اینو خدا بزنه تو ذوقش جداشون کنه،ولی ته دلم میگم دختره از خداش باشه ازش جداشه بره و خوشبخت شه،اینجوری فقط از خواب میپره و منو یادش میاد وظلمی ک درحقم کرد اینجوری میفهمه وابسته کردن ی آدم و رها کردنش تاوان داره،خداااااایاااا لطفا لطفا لطفا

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی با یه ادم حسابی بری تو رابطه و ازدواج کنی خدارو شکر میکنی که ول کرد و رفت یادت باشه :خلایق هرچ ...

کل این ماهو دعام همین بود،ولی هی خاستگار میادو اونی نیست ک بخوام ،بیشتر میترسم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

تاوان داره اما تو منتظر نباش فراموش کن کسی که فراموشت کرده به قانون فراوانی اعتقاد داشته باش یه روز تو هم خوشحال میشی خیلی خوشحال برای کسی ارزوی بد نکن فقط بگو خدایا واگذارش میکنم بخودت

بعضی وقتا عمدا میبازی که فقط از بازی بیای بیرون
خلایق هرچه لایق

ب دخترخانوم فک میکنم ک از گذشته شوهرش واقعا چیزی میدونه؟بهش گفته هنوز فکر قبلیاست،بهش گفته تو گیرودار خاستگاری از اون با من حرفهای عاشقانه میزد 

تاوان داره اما تو منتظر نباش فراموش کن کسی که فراموشت کرده به قانون فراوانی اعتقاد داشته باش یه روز ...

تو تاپیک ها میخونم کسایی ک مثل منن و میگن طرف خیلیم خوشبخته و من از ته دلم اذیت میشم پس عدالت کو

وارد یه رابطه دیگه که بشی به حرفات میخندی

امیدوارم 🥺

ب دخترخانوم فک میکنم ک از گذشته شوهرش واقعا چیزی میدونه؟بهش گفته هنوز فکر قبلیاست،بهش گفته تو گیرودا ...

مطمئن باش چنین شخصیتایی هم اغلب کسی میخوره تو پستشون که اونم دست دومه

تو عکس دونفرشون دوتاشون خوشحال بودن انگارخیلی هم عاشق بودن😔

نه اشتباه نکنید خیلی ها هم بی گناه به دام این ادمای درو غگو گرفتار میشن

بعضی وقتا عمدا میبازی که فقط از بازی بیای بیرون
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز