2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست
خانوما همون اول پر رنگ باشه و زود رنگ بگیری یعنی چی؟

ینی بتا خونت بالاس 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
ینی بتا خونت بالاس 

کی  بتا میره بالا

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی  بتا میره بالا

وقتی لقاح انجام شده باشه کم کم میره بالا 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
وقتی لقاح انجام شده باشه کم کم میره بالا 

اها مرسی

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
هاله داره پریودات چندروزه هست؟ روز چندم زدی

امروز سوم تاخیرمه 

30 31 روزس

آره منم میبینم مال منم اینجوری بود باردار بودم

ببین برا من تا یه ربع پررنگ شدا درسته؟ اولش کمرنگ تر از این بود ولی قابل دید 

اره با ادرار اول صبح تست کن 

باشه🥺💚

دعا کن برام 

امروز سوم تاخیرمه  30 31 روزس

مثبته انشاالله

فردا صبح هم تکرار کن یا این که الان سه ساعت آب و مایعات نخور دستشویی هم نرو بعد تست بزن

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی