happy_girl_md مدیر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 عنوان بی بی چک +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست میبینید شما هاله رو؟ اول ک بی بی زدم یه هاله کمرنگ افتاد کم کم پررنگ و واضح تر شد تا یه ربع که اینجوری واضح تر شدفردا صبحم دوباره بزنم؟ روز سوم تاخیرم 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃 1400/02/22 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 خانوما همون اول پر رنگ باشه و زود رنگ بگیری یعنی چی؟ ینی بتا خونت بالاس 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
جاری_نی_نی_یار عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2134 ینی بتا خونت بالاس کی بتا میره بالا مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 هاله دارهپریودات چندروزه هست؟روز چندم زدی تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
لیلدا عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 6363 آره منم میبینم مال منم اینجوری بود باردار بودم خدایا امیدم فقط به خودته.......
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 کی بتا میره بالا وقتی لقاح انجام شده باشه کم کم میره بالا 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
جاری_نی_نی_یار عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2134 وقتی لقاح انجام شده باشه کم کم میره بالا اها مرسی مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 هاله داره پریودات چندروزه هست؟ روز چندم زدی امروز سوم تاخیرمه 30 31 روزس 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
فاطیییییما۷۸ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5046 فردا صبحم بزارم به نظرت پررنگ تر میشه؟؟ اره با ادرار اول صبح تست کن نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 آره منم میبینم مال منم اینجوری بود باردار بودم ببین برا من تا یه ربع پررنگ شدا درسته؟ اولش کمرنگ تر از این بود ولی قابل دید 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 اره با ادرار اول صبح تست کن باشه🥺💚دعا کن برام 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 امروز سوم تاخیرمه 30 31 روزس مثبته انشااللهفردا صبح هم تکرار کن یا این که الان سه ساعت آب و مایعات نخور دستشویی هم نرو بعد تست بزن تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
فاطیییییما۷۸ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5046 باشه🥺💚 دعا کن برام باشه عزیزم توهم برای من دعا کن که خدا هرچی صلاحه برام قرار بده نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.