2821
2789
عنوان

عروسمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 60 پست
نیازی به تحقیق نبود اشنا هستن  از دیشب ک اینو فهمیدم دارم منفجر میشم ی سری حرفا شنیدم ی عکسای ...

ما طرفمون فامیل بود بازم رفتیم تحقیق 

اگه تحقیق میرفتین احتمالا این چیزا رو میشنیدین در موردش

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مشاوره برم میگه فراموش کن پسره رو  من نمیتونم از پسره بگذرم اصلا و ابدا

به نظر من حتما مشاوره برو,چون تو اینده نمیتونی چشماشو به روی همه خانم ها ببندی!!بلکه باید انتخاب درستی انجام بدی!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

طبیعیه شاید به خاطر اینکه قبلا با عشقت حرف میزده ازش بدت میاد مطمئن باش بیاد خاستگاریت دختره سکته م ...

مرسی خیلی ارومم کردی🙁واقعا دارم دق میکنم‌ نمیتونستم با کسی این موضوعو در میون بزارم گفتم بیام اینجا بگم شاید کسی کمکم کرد‌.حسودم نسبت ب کسی ک دوسش دارم زمین اینقد گرده ک اینجور چیزی سر  من و داداشم اومده .ولی من تا عمر دارم خوشم از این دختر نمیاد

پسره خودش باهاش رابطه داشته باور كن فاميلاش نگفتن پسره خودش باهاش بوده از طرف ديگران ميگه  شهر ...

جریان فامیلاشون واقعیت داره ی اسکرین شات دیدم و فهمیدم اینو.اصن نمیتونم هضمش کنم سختمه

ما طرفمون فامیل بود بازم رفتیم تحقیق  اگه تحقیق میرفتین احتمالا این چیزا رو میشنیدین در موردش

خیلی اشتباه کردیم خیلی چون اشنا بودن نرفتیم دختره خیلی زرنگه ادا در میاره داداش من خیلی سادس

مرسی خیلی ارومم کردی🙁واقعا دارم دق میکنم‌ نمیتونستم با کسی این موضوعو در میون بزارم گفتم بیام اینجا ...

اونی که دوسش داری الان مال توئه نه اون دختر

اگه ازش خوشت نمیاد باهاش صمیمی نشو و رفت و آمد نداشته باش که اذیت نشی

در کل موضوعی نیست که خیلی بخوای اذیت شی اونا زندگی خودشونو دارن شما هم زندگی خودتونو

فقط دعا کن سر به راه شده باشه و با داداشت خوشبت بشه

به نظر من حتما مشاوره برو,چون تو اینده نمیتونی چشماشو به روی همه خانم ها ببندی!!بلکه باید انتخاب درس ...

جریان اونا مال زمانیه ک کم سن بودن

اره واقعا نمیتونم چشماشو رو همه خانوما ببندم اون منو دوست داره بهم ثابت شده از دوس داشتن

ما خیلی با هم خوبیم و خوب بودیم تا این دختر اومد وسط فکرمو مشغول کرد 

الان امیدم ب اینه خونشون بهم نخوره فقط

خیلی اشتباه کردیم خیلی چون اشنا بودن نرفتیم دختره خیلی زرنگه ادا در میاره داداش من خیلی سادس

خود دختره هم بفهمه طرف خواستگارته باور کن سکته رو میزنه 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اونی که دوسش داری الان مال توئه نه اون دختر اگه ازش خوشت نمیاد باهاش صمیمی نشو و رفت و آمد نداشته ب ...

اره حرفت درستع 

ولی خودتم دختری درک میکنی 

اگه بدونی کسی قبلا شوهرت یا عشقتو دوست داشته و با هم بودن چ حسی پیدا میکنی 

من این موضوعو نمیتوتم فراموش کنم 

فقط میتونم از این دختر دور بشم

اره حرفت درستع  ولی خودتم دختری درک میکنی  اگه بدونی کسی قبلا شوهرت یا عشقتو دوست داشته ...

اره منم متنفر میشم ازش ولی بروز نمیدم

تو هم بروز نده 

مهم اینه که عشقت اونو نخواست تو رو خواست 

خود دختره هم بفهمه طرف خواستگارته باور کن سکته رو میزنه 

دقیقا عشق خودمم همینو گفت گفت بفهمه من میام جلو سکته میکنه میچسبه ب زندگیش تکون نمیخوره چون هر لحظه میدونه کاری کنه میاد ب من میگه ولی چ فایده من الان همه چیزو میدونم

اره منم متنفر میشم ازش ولی بروز نمیدم تو هم بروز نده  مهم اینه که عشقت اونو نخواست تو رو خواس ...

اوهوم 

واقعا حیفم برا داداشم و خانوادم میاد

پسره وقتی فهمید گفت شما چطور رفتید جلو برا این شما خیلی با شخصیت و با اصالتید

هر دقیقه نگاه مامان بابام و داداشم میکنم غصه میخورم این دختر ماره مظلوم نماس

@نی_نی_یار_شب     پاک کن این تاپیکو برام 😔

حذف تاپیک با من نیست لطفا به لینک زیر مراجعه کنید الان قفله اما پست اول تاپیک بخونید متوجه میشید چکار کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar