2821
2789
عنوان

عروسمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 60 پست
شما نگران خودت نباش این مسئله ب شما ربطی نداره دختره هم اگه توبه کرده ولش کنید گذشته تموم شده...

قبلا با عشق الان من حرف زده  

از دختره متنفرم نمیتونم تحملش کنم حتی واسه خریداشونم نمیرم دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه ربطی به تو داره؟ چرا تو به مشکل بخوری آخه؟

چون خانواده پسره میخوا برا من جلو بیان همه دیگه رو از قبل میشناختن

فردا رو ب رو میشن با هم دیگه 

منم دخترم غرور دارم خورد میشم حساس میشم 

اونوقت باید با داداشم قطع رابطه کنم با داداشم اینه مشکلم 

قبلا با عشق الان من حرف زده   از دختره متنفرم نمیتونم تحملش کنم حتی واسه خریداشونم نمیرم ...

خوب پس اگه این دختر مشکل داره عشق الان شمام به قول خودتون مشکل داره!!چرا صورت مسئله رو پاک میکنین؟!

بیخیال  واسه اتفاقی که شاید هیچوقت نیافته غصه نخور

نمیتونم هضمش کنم اصن از وقتی فهمیدم ی سری چیزارو دیگه هیچوقت با این دختر خوب نمیشم متنفرم ازش دوست ندارم حتی نگاش کنم دق کردم

نفهمیدم چی؟

ببین عزیزم به واکنش شما به این موضوع میگن فرافکنی,شما چون نمیتونی واکنش عشقتو به قول خودتون به این خانم هضم کنی داری با تنفر به این خانم بروزش میدی!در حالی که مشکل اصلی چیزه دیگه اییه!

خب عشق شما و اين خانم همو بشناسن مشكلي نيست مگر اينكه عشق شما قبلاً با اين خانم در رابطه بوده باشه ك ...

ی جورایی میشه گفت رابطه بوده

زمین اینقد گرده ک این مشکل پیش بیاد دارم دق میکنم

ببین عزیزم به واکنش شما به این موضوع میگن فرافکنی,شما چون نمیتونی واکنش عشقتو به قول خودتون به این خ ...

قبلا هم دیگه رو میشناختن 

حالا دختره اومده شده عروس ما 

مشکل من اینده خودمه اصن نمیتونم این دخترو تحمل کنم خیلی مار صفته

قبلا هم دیگه رو میشناختن  حالا دختره اومده شده عروس ما  مشکل من اینده خودمه اصن نمیتونم ...

عزیزم منم برات توضیح دادم چرا با اینده خودت مشکل داری,چون نمیتونی واقعیتو قبول کنی,بهتره بری مشاوره به نظرم🌹

نمیتونم هضمش کنم اصن از وقتی فهمیدم ی سری چیزارو دیگه هیچوقت با این دختر خوب نمیشم متنفرم ازش دوست ن ...

طبیعیه شاید به خاطر اینکه قبلا با عشقت حرف میزده ازش بدت میاد

مطمئن باش بیاد خاستگاریت دختره سکته میکنه😂چون استرس داره که نکنه به شما چیزی بگه راجب گذشتش

ولی در کل بیخیالش باش اگه هنوز دختر خوبی نباشه بالاخره یه جا خودشو نشون میده 

به خودتو عشقت فکر کن کاری به اونا نداشته باش

ی جورایی میشه گفت رابطه بوده زمین اینقد گرده ک این مشکل پیش بیاد دارم دق میکنم

پسره خودش باهاش رابطه داشته باور كن فاميلاش نگفتن پسره خودش باهاش بوده از طرف ديگران ميگه 

شهرتون كوچيكه ؟

ولي سخته تحمل همچين شرايطي ك مثلاً نامزد شما با نامزد برادرتون در رابطه بودن منم جاي شما باشم فكرم مشغول ميشه 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
عزیزم منم برات توضیح دادم چرا با اینده خودت مشکل داری,چون نمیتونی واقعیتو قبول کنی,بهتره بری مشاوره ...

مشاوره برم میگه فراموش کن پسره رو 

من نمیتونم از پسره بگذرم اصلا و ابدا