2821
2789
عنوان

عروسمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 60 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید تحقیق میکردین ولی از کجا معلوم شاید دروغ میگن یکی از همونا دختر رو میخواد اینجوری میگه که نگیری ...

نیازی به تحقیق نبود اشنا هستن 

از دیشب ک اینو فهمیدم دارم منفجر میشم ی سری حرفا شنیدم ی عکسای دیدم ک نباید میدیم خیلی گرگه خیلیی

نه داداشم نمیدونه هیچی نمیتونم بش بگم دلش میشکنه دوسش داره اگه بفهمه خورد میشه

دلش الان بشکنه خیلی خیلی بهتر از اینه که در ادامه ب صورت نابود تر بشکنه 

نگفتن این مسئله خیانت ب برادر هستش...من بودم میگفتم اگه دوس داشت ادامه بده باهاش اگه نه هم من دخالت نمیکنم فقط وظیفه خواهرمو انجام میدادم

خودتون میدونید ولی..❤

دختری که دیروز پاهای دویدنشو شکستی ،امروز بال پرواز دراورده..:)🤍
دلش الان بشکنه خیلی خیلی بهتر از اینه که در ادامه ب صورت نابود تر بشکنه  نگفتن این مسئله خیانت ...

ما رفتیم خاستگاریش انگشتر دستش کردیم چادر سرش کردیم 

روز بعدش ک این موضوعو فهمیدم نمیتونستم حرفی بزنم دارم دق میکنم خیلی مظلومانه داره رفتار میکنه دیشب اصن نگاهش نکردم نگاش میکردم انگار نگاه ی مار میکردم از همین الان متنفرم ازش ی چیزایی شنیدم و دیدم ک دارم منفجر میشم

ما رفتیم خاستگاریش انگشتر دستش کردیم چادر سرش کردیم  روز بعدش ک این موضوعو فهمیدم نمیتونستم حر ...

خب ؟

میخوای تمومش کنی یا نه ؟

با مدرک نشون برادرت بده 

آبروی برادرت و خونوادت وسطه کم چیزی نیستا..

خب ؟ میخوای تمومش کنی یا نه ؟ با مدرک نشون برادرت بده  آبروی برادرت و خونوادت وسطه کم چیزی ن ...

من نمیتونم چیزی بگم ب خواهرمم این موضوعو گفتم 

گفت هر چی بوده تو گذشتع بوده ب نظرم این چیزا واسه گذشتع ی دختر سنگینه

نمیتونم ب مامان اینا بگم ب همه فامیلا گفتن مامان بابام خورد میشن

شاید دختره پشیمونه و توبه کرده اگه نه با مادرت درمیون بزار

ب مامانم نگفتم ب خواهرم گفتم 

نمیدونم پشیمونه یا توبه کرده 

من واسه بعدا خودم میترسم کسی ک دوسش دارم میشناستش واسه بعدا خودم مشکل پیدا میکنم متنفرم از دختره خیلی داره مظلوم نمایی میکنه 

ب مامانم نگفتم ب خواهرم گفتم  نمیدونم پشیمونه یا توبه کرده  من واسه بعدا خودم میترسم کسی ...

شما نگران خودت نباش این مسئله ب شما ربطی نداره

دختره هم اگه توبه کرده ولش کنید گذشته تموم شده...