2777
2789
عنوان

ماسک نزدن

337 بازدید | 20 پست

دوستان من پدرم از اول این کرونا هر وقت میرفت بیرون ماسک نمیزد ینی خودش حدودا ۶۰ سالشه و یکبار عمل قلب باز هم کرده ولی هر چقدر ما اصراررمیکنیم که ماسکتو بزن اصلا نمیزنه ، ینی میگه ؛ تنگی نفس میگیرم وقتی ماسکو میزنم.

همش هم میره بیرون توی این جاهای شلوغ کار داره ، ما باید خودمونو ریز ریز کنیم که این ماسک بی صاحابو بزن اخه ،

توی خونه الان من مادرم مریض اگر خدای نکرده بگیره ، ممکنه اتفاقات ناجوری بیوفته.

بازم‌ نمیزنه

اصلا بعضیا متوجه نیستن که در چه موقعیتی قرار داریم .

شما هم از این ادما دارین اطرافتون؟؟

وای خدا تا الان بهش رحم کرده 

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله متاسفانه به وفور 

برادر شوهرم اصلا نمیزنه منم هر موقع ایشون باشه خونه نمیرم خونشون و وقتی بخاد بره پیش نامزدش و می‌دونم سه چهار روزی  نیس همون موقع میرم به مادرشوهرم اینا سر میزنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره ما هم یه نفرو داریم که میگه من تو محل خجالت میکشم ماسک بزنم هه 😏

پسفردا که افتاد مُرد خانوادش میرن میر...من به قبرش کثافتو 😒

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

شوهرمنم خیلی اوایلش مراعات نمیکرد

کرونا شدید گرفت کارش کشید به بیمارستان آی سی یو درست شد

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

نه خانواده من شکر خدا میزنن جز برادرم 😞ولی خب خانواده همسرم رعایت نمیکنن خیلی رفت آمد میکنن منم باردارم خیلی می ترسم هم الان هم از آینده بعد بچه و هم این که خدای نکرده نسبت به خانوادم اصلا این روزا شب روز ندارم خدا شر این ویروس رو هر چه زود تر از سرمون باز کنه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بنظرم اونی که رعایت نکنه نمیگیره😂😂😂😂بابایه من برعکس بابایه شما به شدت رعایت میکرد دستکش و ماسک و لباس عوض کردن تو حیاط و یعنی فرمان ماشین و دنده و دستی رو ضدعفونی میکرد ولی متاسفانه کرونا گرفت

درعوض مامانم پیشش میخابید سرسفره با هم غذا میخوردن دکتر میبردتش و تبش و میگرف ولی مامانم نگرفت

خیلی عجیبه😂😂😂

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
آره ما هم یه نفرو داریم که میگه من تو محل خجالت میکشم ماسک بزنم هه 😏 پسفردا که افتاد مُرد خانوادش ...

منم همسرم اوایل خجالت می کشید ولی از وقتی باردار شدم دیکه خجالت براش معنی پیدا نکرده الان میگه دوستام سر کار مسخره میکنن ولی بدون ماسک نمیره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
منم همسرم اوایل خجالت می کشید ولی از وقتی باردار شدم دیکه خجالت براش معنی پیدا نکرده الان میگه دوستا ...

آخه من نمیفهمم ماسک زدن مگه خجالت داره؟من خودم قبل از کرونا وقتی میرفتم بیرون ماسک میزدم بخاطر آلودگی هوا

به نظر من ماسک ردن خجالت نداره،،،کرونا گرفتن خجالت داره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
آخه من نمیفهمم ماسک زدن مگه خجالت داره؟من خودم قبل از کرونا وقتی میرفتم بیرون ماسک میزدم بخاطر آلودگ ...

ن ولی من خودم اوایل یه جوری میشدم ولی خب آدم مجبوره همسرم از وقتی مجبور شده دیگه خجالت براش معنی نداره عادت کرده 

من از روز اول که گفتن کرونا اومده و‌تلویزیون تکذیب می‌کرد شروع به ماسک زدن کردم هم خودم هم همسر و  ‌‌پسرم و وقتی جای شلوغ برم دوتا میزنم بنظرم هرکی مسخره کنه از فرهنگ پایینش هست 

belfijoon هستم