2777
2789
عنوان

ماسک نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 20 پست

آرهههه ماهم ازاین آدما داریم من اینقدر سرشون حرص میخورم

چون فقط خودشون نیستن که به بقیه هم میتونن انتقال بدن

دوتا زن داداشام که خواهرم هستن اصلا ماسک نمیزنن 

بابامم چون سیگاریه نفسش میمونه ماسک بزنه اینقدررررر تکرار کردم ماسک بزن برو کف کردم 

نمیدونم چرا نمیفهمن 

بنظرم اونی که رعایت نکنه نمیگیره😂😂😂😂بابایه من برعکس بابایه شما به شدت رعایت میکرد دستکش و ماسک و ...

کلا بعضیا نمیگیرن هرچند تو یه خونواده باشن یعنی نسبت ب اون ویروس معین و مشخصی ک تو بدن بیماره مقاومن

پس تعجب نکن ممکنه زنو شوهر یکیشون نگیره یا نوزاد بگیره ولی بزرگسال نگیره

من پارسال بهمون گفتن ک فهمیدیم

شوهرمم کرونا گرف داغون شد ولی من ن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاک بر سر دوستاش

واقعا خاک بر سرشون همسرم میگه من ماسک رو در نمیارم همش تیکه میندازن منم میگم تو به فکر بچه باش بزار بگن بیشعور ها

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

خداروشکر خانوادمم میزنن.ولی خب من بازم رعایت کردن اوناارو اصلا قبول ندارم..چون مهمونی و. میرن

ولی بیرون حتمامیزنن....

ولی تومردم شهرم ماشالله بعضی قشرا زیادهستن که زبون نفهمن ونمیزنن.اسم نمیبرم که بحثی پیش نیاد

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم