2821
2789
عنوان

بی تفاوتی

106 بازدید | 4 پست

سلام من نمی دونم حساسم یا نه یا یه سوء تفاهمیه که من انقدالکی دارم حرص می خورم یه عروس اوردیم طبقه بالا خونه مادرمیناست نمی دونم چرا این رفتارارو از خودش در میاره وقتی میرم خونه مادرم با بچمو شوهرم حتی نمیاد پایین یه سلام بکنه بعضی موقعها که با برادرم میاد خونمون اون موقعه خوبه وخوش برخورد اما اگه برم خونه پدرم دوباره یه بهونه میاره میره بالا پایینم نمیاد اگه شما جای من بودین با این آدم چه رفتاری میتونستین داشته باشین و یه چیزه دیگه اگه بفهمه با به نفر خونه پدرم قهرن فقط در مورد اون شخص حرف میزنه میگه نمیاین بریم خونشون درهای که میدونه هردو خونه دلخورن از هم دیگه یا موقعی که خونه ناراحتن شروع می کنه به خندیدن اما اگه خونه پدرش با یکی مشکل داشته باشن خونوادمو مجبور میکنه با اون خونواده قهر کنن همش بازاره الکی خرید می کنه خوشش نمیاو میندازه سطل آشغال شامپو سالم میوهاشون هرچی که باشه شما بودین چی کار می کردین من که هر حرفی میزنم هی میگن اینطور نیست وفلان دیگه مغزم رد نمی ده درمورد این آدم

ولش کن عزیزم بزار خوش  باشند یه رفتار خواهر شوهر یا مادر شوهر ممکنه جوری دل ادمو بشکنه که تا آخر عمر فراموش نشه من میگم فقط به این فکر کن اگر کوچکترین حرفی بزنید اونوقت تو زندگی برادرت و پدر و مادرت استرس و ناراحتی پیش میاد پس بهتره کج دار مریز رفتار کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زيادى حساسى هركى يه اخلاقى داره زياد بهش فكر نكن درضمن ما هم تو فاميل چند نفرى رو داريم كه عروس با مادرشوهر تو يه ساختمونن واحدهاى جدا ما ميريم مهمونى عروسه نمياد اونجا، كاملا عاديه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
2790
2823
2791
2779
2792