تا ۲۵روز پاک پاک شدم.بعد نزدیک ۴۰ روزگی شدم تا ۴۲ روزگی باز دوروز پاک شدم تاالان که دوباره خونریزی دارم
خسته شدم
لکه هم یس انگار عادی پریودم
نمخام اینحورباشم بدن ادم خیلی ضعیف میشه من هنوز که هنوزه پوستم زرده
چکارکنم؟طبیعی؟یابرم دکتر؟
نکنه پریودیمه؟
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اگه قطع شد و دوباره خون دیدی پریودته بدن با بدن متفاوته من سه هفته خون و لک دیدم درواقع هفته ...
وای خدانکنهههههه اینحورکه نابود میشم
فک میکردم مث مامانم بشم که تایسال پریود نشده
عزیزم منم ۵۱ روز شده،من سزارین بودم ۳ هفته خونریزی داشتم پاک شدم،دوباره ۵ روزه مث پریود خونریزی دارم ...
سزارین
من شصت روز خونریزی داشتم از وقتیم خونریزی تموم شد دقیقا ماه بعدش پریودامشروع شد
خدانکنه😓
نابود میشم که
سزارین بودم من