2789
عنوان

دلم شکسته

108 بازدید | 20 پست

از بابام 

سر خساستش خیلی ضربه خوردم 

دلم خیلی شیکونده توی این دوسال 

من فرزند همسر دوم هستم 

مامانم چون زن دومه باید پایین تر از اونیکی زنش باشه 

همیشه همه چیزای خوب واسه زن اولش بوده 

زندگی تو شهر ، پسره اش و زن اولش تو شهر زندگی میکنن ما روستا

نوه اش بمن میگ ما کلاسمون بهم نمیخوره 

نوه کلاس چهارمش نگید بچس ک میدونم درک باید داشته باشه 

نوه اش تو خونه پدر من زندگی میکنه ب من فخر میفروشه 

سر این شکایت کردم بهش ...گفت تو حسودی 

دلم شکست تا صبح گریه کردم و حالم بد شد تو مرز سکته بود سردرد شدید ، چشم درد ، فک درد و گونه درد حالت تهوع داشتم ....... 

13سالم بود دندونم وحشتناک درد میکرد من نبرد دندونپزشکی بهونه اورد گفت مگ الکیه دندونپزشکی رفتن باید بری تو بانک پول بریزی از صبح تا بعدازظهر بری نوبت بشینی و فلان 

ما هم تحمل کردیم یه مسکن هم نخریدن واسمون  و اون دندونم شکست و دیگ نمیشه کاریش کرد موقع خندیدن هم معلومه 

حالا الان بااین سنم 19 تقریبا همه دندونام حتی جلوییا پوسیدگی داره خجالت میکشم هم از حرف زدن هم خندیدن 

دلم میخواد منم مثل دخترای دیگ لباس خوب و شیک بپوشم ولی پول زیادی نمیده پارسال ک کلا نداد حتی برای عید 

تا میگم پول بده میگ خجالت بکش من نمیی بینی چندسال این لباسو میپوشم 

ولی میدونم داره 

بهم پول نداد برم دکتر پوست برای جوشام 

و الان کلا اسکار داره پوستم فرورفتگی و لک و اصلا  مث پوست ی دختر 19ساله نیست 

بچ دخترداییم یبار بهم گفت اییی چندش بخاطر پوستم 7سالشه 

نمیدونم باید چیکار کنم 

حتی پول کتاب برای کنکورم نداد بخرم 

واقعا خساست بدترین چیزه 

بمن میگ حیف ک لاغری وگرن میرفتی سرکار دندونات درس میکردی

بعد پولات میمونه برای دامادات پسفردا 

انصافه اخه 

وقتی میبینم بابای بقیه دخترا چقد دوسشون دارن خیلی حسرت میخورم 

حالا الان مریض شده هم افسردگی هم چشمش 

محبت میکنه ولی بیشتر ازش بدم میاد 

ولی همچنان خساست میکنه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره شوهر منم خسیسه میدونم چی میگی تا میگی پول بده لباس بخرم دقیقا میگه نگاه کن خودم برا خودم نمیخرم چن ساله این لباسو می پوشم😂

فقط می سپارمش ب خدا

پیامبر میگ خانواده مرد خسیس براش آرزوی مرگ میکنن واقعا درسته😐

اره شوهر منم خسیسه میدونم چی میگی تا میگی پول بده لباس بخرم دقیقا میگه نگاه کن خودم برا خودم نمیخرم ...

الان می بینم واقعا تقاص کاراشو پس داده 

ولی چ فایده داره برای من 

عزیزم اگر کنکور داری و نمیتونی کتاب بخری یا نمیتونی کلاس بری بهم بگو تا پی دی اف کتاب ها هرکتابی ک ب ...

انگیزه درس خوندن ندارم 

بعد اون کتاب ها میگن مشکل شرعی داره پی دی افش 

نمیدونم ،43کیلو ام با قد 165 خیلی ضعیفم  کارگری کار خونه هست ولی میترسم نتونم اخه بعضی مردا هم ...

قشنگم همه کارا اونقدر سخت نیستن اولش یکم اذیت میشی ولی بگردی میتونی یه کار سبک تو شرکت پیدا کنی  از هیچی نترس به خدا توکل کن میدونی ما آدما نمیتونیم پدر و مادرمونو عوض کنیم باید خودت دست و پا بزنی اگه نمیخوای توی این شرایط بمونی هدفاتو برای خودت بنویس هر جا حس کردی کم آوردی نگاه به اونا کن قوت قلب میشه برات بعد یه روز برمیگردی به این روزا میگی کاش زودتر پاشده بودم برا خودم یکار کرده بودم فقط یه چیز همیشه یادت باشه اگه جا بزنی بر میگردی به خونه اولت پس هیچوقت تا به اهدافت نرسیدی واینستا شاید خیلی جاها سختت شه ولی باید خودت شرایطتو عوض کنی جز خودت کسی نمیتونه نجاتت بده نه باباهه مهربون میشه نه شرایطتت به خودی خودش تغییر میکنه کاری کن همه اونا که تمسخر میکردنت انگشت به دهن بمونن ادما باید از یجا شروع کنن