2777
2789

سلام عزیزانم

امروز ساده ترینش رو آوردم حتی وقتی که تخم مرغ هم نداری محدود نیستی و میتونی کیک درست کنی بریم با هم آموزشش رو ببینیم😘😘

💜یک لیوان شیر ولرم(داغ نباشه ها)

💜دوسوم لیوان شکر

💜نوک قاشق چایخوری وانیل

💜شش قاشق غذاخوری روغن

💜یک قاشق غذاخوری سرکه که سفید انگور سیب فرقی نداره

💜یک و نیم لیوان آرد سفید قنادی

💜سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو

💜دو و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر

❤️ابتدا شیر و شکر و وانیل رو هم می‌زنیم تا شکر حل بشه

❤️روغن و سرکه رو اضافه میکنیم و کمی می‌زنیم

❤️در آخر آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و در دو مرحله اضافه میکنیم و هم می‌زنیم تا یکدست بشه

❤️شعله پخش کن رو به مدت یک ربع گرم میکنیم

❤️تابه رو چرب میکنیم

❤️مایه کیک رو داخلش میریزیم چند بار به زمین میکوبیم و دمکنی میذاریم

❤️یک دقیقه شعله بالا و بعد کم میکنیم

❤️بعد از حدود 40دقیقه امادست اگه آماده نبود بیشتر زمان میدیم

برای سس شکلات فوری

یک لیوان شیر💜 یک سوم لیوان شکر 💜یک قاشق غذاخوری سرخالی آرد💜یک و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو 💜کمی وانیل💜دو قاشق روغن

❤️شیر شکر آرد پودر کاکائو رو مخلوط کرده و هم بزنید اگر گلوله گلوله شد یکبار صاف کنید روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ بشه و در آخر دو قاشق روغن و کمی وانیل اضافه کرده و از حرارت برمی‌داریم

کیک و سس هر دو سر باشن

امیدوارم دوست داشته باشید 😘

✔️شیر رو اصلا حذف نکنید ترکیب شیر و سرکه باعث پف و بافت خوب این کیک میشه

✔️برای سس شکلات بهتره شکر رو بعد از صاف کردن اضافه کنیم چون اگر شکر خوب حل نشه از صافی رد نمیشه😘😘

نوش جان🌼☘️🌼☘️🌼☘️🌼

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سوال من وقتی مواد کیکو بهم‌میزنم اردش گوله میشه .س بار الک‌ و تو سه دفه قاطی مواد کردن هم فایده نداره .وقتی بهم میزنم ی عالمه ارد پایین ظرفه ک هی بالا میاد ‌میترسم زیاد هم بزنم ک پفش میخابه .خسته شدم‌😩

ی سوال من وقتی مواد کیکو بهم‌میزنم اردش گوله میشه .س بار الک‌ و تو سه دفه قاطی مواد کردن هم فایده ند ...

عزیزم تاپیک مربوط ب اشکالات کیک رو ببین

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
ی سوال من وقتی مواد کیکو بهم‌میزنم اردش گوله میشه .س بار الک‌ و تو سه دفه قاطی مواد کردن هم فایده ند ...

خب کم کم اضافه کن و هم بزن هربار هم میزنی قشنگ از ته ظرف هو بزن نه فقط روی مواد 

خوب مواد قاطی هم بشن 

آخر سر روی مواد کیک حباب حبابه 

این یعنی خوبه

عزیزم میشود عکس کیک را هم بذاری.  خودت گختی بافتش چجوریه؟ چند سانت شد؟

عزیزم بافتش عالیه 

داخل قابلمه بیست سانتی 

حدودا ۴یا۵سانت میشه

کیک# کیک_شکلاتی# #کیک_بدون_تخمرغ#‍ کیک_بدونفر

خب اینجوری خیلی هم میخوره.دقیقا چقد زمان برا هم زدن کافیه ک پفش نخابه

با همزن دستی 

کلا وقتی مواد خوب قاطی شد یعنی کافیه