امممم مدیر عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2186 عنوان ۳۳ الرحمن | مشاهده متن کامل بحث + 11411 بازدید | 52 پست سلام عزیزان کسی تا حالا آیه۳۳ الرحمن رو برای باطل کردن طلسم خونده؟نتیجه گرفته اید؟ 1400/02/22 | 00:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امممم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2186 چراباطل سحرنمیگیرین؟ چند بار گرفتم ولی تا مدتی اثر دارن
امممم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2186 خدا لعنتشون کنه .کلن خونه ماهم دعواس بابام بد اخلاق شده مامانش نمیزاره جادوش کرده خدا بگم چیکارش کنه ... من کلا از خونه مون میترسم.همیشه مریضم و بیحال.تا چند بار هم رفتم دکتر اعصاب مشکلی نبود
soheyil عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 58 من قبلناخیلی سردرد داشتم روزی نبودک سرم دردنکنه همیشه هم منزوی وافسرده وبیحال بودم حوصله هیچکسونداشتم همش توخونه باآبجیام دعواداشتم تاکوچکترین سروصدایی میکردن دعوای من شروع میشدولی ازوقتی جریان جداییمون پیش اومدخونمونوعوض کردیم کلااومدیم یه شهردیگه منوبابام باطل سحرگرفتیم چون طرف پسرخالم بود،بامامانم چندان کاری نداشتن خداراشکردیگه ازاون وضعم خبری نیس اتفاقاخیلی شادوسرحال شدم ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ …تو ۱ “.ﻟﺤــــﻈﻪ.”ﺑﺎ ۱″.ﺣــــﺮﮐﺖ.”ﯾﺎ “۱ﺣـــــــﺮﻑ.”ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺮﺍﯼ“ﻫﻤﯿــﺸﻪ”ﺍﺯﭼﺸﻤﺖﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ
امممم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2186 نمیخام بترسونمت شایداون خونه یچیزی داره وشایددلیل دیگه ای داشته باش چیکار کنم ؟؟؟؟
soheyil عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 58 چیکار کنم ؟؟؟؟ اهل کجایی ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ …تو ۱ “.ﻟﺤــــﻈﻪ.”ﺑﺎ ۱″.ﺣــــﺮﮐﺖ.”ﯾﺎ “۱ﺣـــــــﺮﻑ.”ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺮﺍﯼ“ﻫﻤﯿــﺸﻪ”ﺍﺯﭼﺸﻤﺖﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ
امممم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2186 من قبلناخیلی سردرد داشتم روزی نبودک سرم دردنکنه همیشه هم منزوی وافسرده وبیحال بودم حوصله هیچکسونداشت ... خدا رو شکر واسه منم دعا کنید این سایه ی نحس از سرم بره
soheyil عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 58 خدا رو شکر واسه منم دعا کنید این سایه ی نحس از سرم بره ان شاءالله ب برکت این ماه عزیزمشکل شماهم هرچی زودترحل بشه ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ …تو ۱ “.ﻟﺤــــﻈﻪ.”ﺑﺎ ۱″.ﺣــــﺮﮐﺖ.”ﯾﺎ “۱ﺣـــــــﺮﻑ.”ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺮﺍﯼ“ﻫﻤﯿــﺸﻪ”ﺍﺯﭼﺸﻤﺖﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ
soheyil عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 58 مراغه اوه خدای من،فک میکردم فق طرفای ماازاین جورکارابلدن نگوهمه جاپیدامیشن این لعنتیا ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ …تو ۱ “.ﻟﺤــــﻈﻪ.”ﺑﺎ ۱″.ﺣــــﺮﮐﺖ.”ﯾﺎ “۱ﺣـــــــﺮﻑ.”ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺮﺍﯼ“ﻫﻤﯿــﺸﻪ”ﺍﺯﭼﺸﻤﺖﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ
امممم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2186 ان شاءالله ب برکت این ماه عزیزمشکل شماهم هرچی زودترحل بشه انشالله.....
امممم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2186 اوه خدای من،فک میکردم فق طرفای ماازاین جورکارابلدن نگوهمه جاپیدامیشن این لعنتیا آره بابا آدمای بیشعور همه جا هستن.شما اهل کجایی؟
soheyil عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 58 آره بابا آدمای بیشعور همه جا هستن.شما اهل کجایی؟ زاهدان ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ …تو ۱ “.ﻟﺤــــﻈﻪ.”ﺑﺎ ۱″.ﺣــــﺮﮐﺖ.”ﯾﺎ “۱ﺣـــــــﺮﻑ.”ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺮﺍﯼ“ﻫﻤﯿــﺸﻪ”ﺍﺯﭼﺸﻤﺖﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ