2777
2789

سلام

هفته ای یک مرتبه خونتون رو چهار قل درمانی کنید،رو آب بخونین وباآبپاش بپاشین توی منزل

چهل روز یکبار صبح و یکبار شب سوره تکویر رو بخونید و اگر بتونید با قربانی کردن و رد شدن از روی خون قربانی چله بری کنید و همچنین چهل شب بین مغرب و عشا به حالت زمزمه پنج قل ( سوره های جن ، کافرون ، توحید ، فلق و ناس رو بخونید) و البته پایان هر چله هم باید صدقه اش رو پرداخت کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=190163538]عزیزم من ناس فلق و ایت الکرسی شنیدم خدا باعث بانی این طلسم کننده هارو لعنت کنه زندگ ...

خدایا خودت میدونی ماهم میتونستیم سحرو جادو کنیم واسه اونا ولی ازتو میترسیم خودت انتقام بگیر خدایا تو عادلی 😔

استارتر با اجازت

خانوما حالم خیلی خرابه

میشه دعا کنید مشکلم حل بشه

میشه دعا کنید همه چی خوب بشه

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      
استارتر با اجازت خانوما حالم خیلی خرابه میشه دعا کنید مشکلم حل بشه میشه دعا کنید همه چی خوب بشه

انشالله عزیزم حال هممون.اگه راحت باشی میتونی درد دل کنی سبک شی

خدایا خودت میدونی ماهم میتونستیم سحرو جادو کنیم واسه اونا ولی ازتو میترسیم خودت انتقام بگیر خدایا تو ...

زندگی هزاران هزارنفرودارن ب گندمیکشن بااین کارشون ماتموم کارامون انجام داده بودیم قراربودهمین نوروزعروسیمون باشه ولی گندزدن ب همه چیر

ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ …تو ۱ “.ﻟﺤــــﻈﻪ.”ﺑﺎ ۱″.ﺣــــﺮﮐﺖ.”ﯾﺎ “۱ﺣـــــــﺮﻑ.”ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺮﺍﯼ“ﻫﻤﯿــﺸﻪ”ﺍﺯﭼﺸﻤﺖﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ
هیچی عزیزم روزی یه ناس یه فلق یه ایت الکرسی میخونم راه دیگه ای ندارم .اون طرف خودش کتاب داره 

خیلی ها آیه۳۳ الرحمن رو تایید کردن فقط شنیدم بعضی آیه ها موکل دارن اگه تو وقت مناسب نخونیم تو خونه گیر می افتن و اذیت میکنن.واسه همین ترسیدم

زندگی هزاران هزارنفرودارن ب گندمیکشن بااین کارشون ماتموم کارامون انجام داده بودیم قراربودهمین نوروزع ...

ناراحت نباش انشاالله زندگی خودشون به گند کشیده بشه.به خدا توکل کن

زندگی هزاران هزارنفرودارن ب گندمیکشن بااین کارشون ماتموم کارامون انجام داده بودیم قراربودهمین نوروزع ...

خدا لعنتشون کنه .کلن خونه ماهم دعواس بابام بد اخلاق شده مامانش نمیزاره جادوش کرده خدا بگم چیکارش کنه تو دیگه فرض کن تو یه خونه ایم😔

ناراحت نباش انشاالله زندگی خودشون به گند کشیده بشه.به خدا توکل کن

ان شاءالله هرچی ب سرمامیارن صدبرابرش سرخودشون بیاد

ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ …تو ۱ “.ﻟﺤــــﻈﻪ.”ﺑﺎ ۱″.ﺣــــﺮﮐﺖ.”ﯾﺎ “۱ﺣـــــــﺮﻑ.”ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺮﺍﯼ“ﻫﻤﯿــﺸﻪ”ﺍﺯﭼﺸﻤﺖﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ