2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنتشون کنه .کلن خونه ماهم دعواس بابام بد اخلاق شده مامانش نمیزاره جادوش کرده خدا بگم چیکارش کنه ...

من کلا  از خونه مون میترسم.همیشه مریضم و بیحال.تا چند بار هم رفتم دکتر اعصاب مشکلی نبود

من قبلناخیلی سردرد داشتم روزی نبودک سرم دردنکنه همیشه هم منزوی وافسرده وبیحال بودم حوصله هیچکسونداشتم همش توخونه باآبجیام دعواداشتم تاکوچکترین سروصدایی میکردن دعوای من شروع میشدولی ازوقتی جریان جداییمون پیش اومدخونمونوعوض کردیم کلااومدیم یه شهردیگه منوبابام باطل سحرگرفتیم چون طرف پسرخالم بود،بامامانم چندان کاری نداشتن خداراشکردیگه ازاون وضعم خبری نیس اتفاقاخیلی شادوسرحال شدم

ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ …تو ۱ “.ﻟﺤــــﻈﻪ.”ﺑﺎ ۱″.ﺣــــﺮﮐﺖ.”ﯾﺎ “۱ﺣـــــــﺮﻑ.”ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺮﺍﯼ“ﻫﻤﯿــﺸﻪ”ﺍﺯﭼﺸﻤﺖﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ
من قبلناخیلی سردرد داشتم روزی نبودک سرم دردنکنه همیشه هم منزوی وافسرده وبیحال بودم حوصله هیچکسونداشت ...

خدا رو شکر واسه منم دعا کنید این سایه ی نحس از سرم بره

خدا رو شکر واسه منم دعا کنید این سایه ی نحس از سرم بره

ان شاءالله ب برکت این ماه عزیزمشکل شماهم هرچی زودترحل بشه

ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ …تو ۱ “.ﻟﺤــــﻈﻪ.”ﺑﺎ ۱″.ﺣــــﺮﮐﺖ.”ﯾﺎ “۱ﺣـــــــﺮﻑ.”ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺮﺍﯼ“ﻫﻤﯿــﺸﻪ”ﺍﺯﭼﺸﻤﺖﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ
مراغه

اوه خدای من،فک میکردم فق طرفای ماازاین جورکارابلدن نگوهمه جاپیدامیشن این لعنتیا

آره بابا آدمای بیشعور همه جا هستن.شما اهل کجایی؟

زاهدان