2777
2789

مبارکه😍

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما ۵روز ب موعدم مونده ازمایشم دادم بتا۸۱بود گفتن دوباره تکرار کنم دوروز دیگه

کسی با این شرایط بوده ینی میره بالا یا ن🥺

هربار شکستی دوباره بلند شو...تو بیسکوییت نیستی🤷‍♀️

مبارکهههه 😍😍

خدا میدونه هربار ک میبینم بی بی کسی مثبت میشه ب اندازه روزس ک واسه خودممثبت شد براش خوشحال میشمم😍😍

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
خانوما ۵روز ب موعدم مونده ازمایشم دادم بتا۸۱بود گفتن دوباره تکرار کنم دوروز دیگه کسی با این شرایط ب ...

بعد موعد  بگیر آزمایش بتا رو خیالت راحت شه 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

اره عزیزم مال منم ۶ روز قبل از موعود مثبت شد ولی تا دوهفته نرفتم آزمایش 💛💛مبارکهههه

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
اره عزیزم مال منم ۶ روز قبل از موعود مثبت شد ولی تا دوهفته نرفتم آزمایش 💛💛مبارکهههه

من طاقت نداشتم رفتم این ماه لتروزول خوردم امپول زدم

من طاقت نداشتم رفتم این ماه لتروزول خوردم امپول زدم

بسلامتی خوب زود رفتی عزیزم

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
شما باردار شدین عزیزم؟

اره عزیزم امروز ازمایشمو تکرار کردم ۶۵۵بود پیش دکترمم رفتم برای دوهفته بعد سونو داده🤩

به سلامتی خوشحال شدم برات  دعا کن منم به زودی مامان شم

فداتشم ایشالا ب زودی مامان میشی گلم مشکل خاصی داری؟