2777
2789

سلام امید وارم حال همتون خوب باشه

بچه ها من یه یک هفته ای هست کارت بانکیم پول کارت به کارت نمیکنه.مثلا با برنامه آپ امتحان کردم نشد.با همراه کارت امتحان کردم نشد.با هر چیزی که بگید امتحان کردم اصلاا نشد.شماره کارت خودمو و شماره کارت طرف رو هم همیشه درست میزدم چند بار امتحان کردم اصلاا نشد.توی خود بانکم رفتم میگن کارتتون هیچ مشکلی نداره.شما تا حالا این مشکل براتون پیش اومده؟

میشه لطفا کمکم کنید.به خدا تمام کاررام مونده.نمیدونم چشه این کارتم  

شماره کارتتو بفرس امتحان کنم

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین از چند تا چیز میتونه باشه

1.جدیدا گیر دادن که شماره ای که توو بانک واسه حسابت میدی حتما باید به اسم خودت باسه،وگرنه کارای بانکی غیر حضوری مثل کارت به کارت نمیتونی انجام بدی

2.در خیلی از موارد سرور اپ هایی مثل اپ شلوغه اررور میده،باید بعدا اکتحان کنی

3،تا جایی که سعی داری از اپ خود بانک ت استفاده کن خیلی بهتره

4.و اینکه اصلا چه ارروری بهت میده ؟ چی میگه ؟

Hiraad
ممنون برای پاسخت. میگه که کارتتون توی سامانه مانا ثبت نشده

خواهش میکنم

مانا دیگه چیه

احتمالا تو از اپ هایی داری استفاده میکنی که واسه شرکت های خصوصی هستن

نکن

اپ خود بانک رو بگیر نصب کن،خیلی راحت میتونی کاراتو باهاش انجام بدی

فقط یه سوال ؟

کدوم بانکی ؟

Hiraad
برای بانک کوثر  چه برنامه ای نصب کنم شما میدونید؟

اوه.بانک خصوصی هم هس که

نه.اما توو گوگل بزن.نرم افزار همراه بانک کوثر.لینک بانکو برات میاره،از اونجا دان و نصب کن

Hiraad