2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 76 پست
یلدا جان مگه فاصله ی سنی سرکوفت داره عزیزم پس لابد شوهرت خودش فکرش بچه س وگرنه بنظرم ده سال اختلاف سنی خیلیم خوبه طرف باید یکم مردونگی داشته باشه ازحالت پسرونه دربیادکه بهش بهش تکیه کردبعدشم یه جوری باشه که دختر نازکنه نه اینکه پسرا انقدربچه وسوسولن که اونا نازمیکنن والا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا حجاب خیلی مهمه مخصوصا که روی پوشش خاصی تاکید بشه کلا پسره یکم اعتماد به نفسش زیاد بود شرط و شروط هم گذاشته. نزدیک 40 سالشه ظاهرشم جالب نیست. هر کی تو اون شرایط بود یکم انعطاف به خرج میداد واسه یه دختر جوون و ترگل مرگل
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
تفاوت سنی راستش مونده به توانایی و جسارت خودت، گاهی دختر خانوما انقدر توانایی دارن که میتونن با۱۰ سال تفاوت هم کنار بیان و خوشبخت بشن، اما گاهی با همسنم ممکنه اختلاف پیش بیاد
یلدا جون مشکل تو با شوهرت ریشه ایه منم ده سال کوچیکم تا الان یبارم احساس پشینونی نکردیم کی حوصله داره بچه بزرگ کنه الان شوهرم هم با تحربه هست هم مثل کوه پشتم واقعا تکیه گاهه برام تا لب تر کنم فهمیده تو دلم چه خبره پسر سن پایین کم پیش میاد اینحور باشه همه رو یکی نکن
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
حجاب بیرون اینا رو گفت مانتو ولی کوتاه و چسبان نه رنگی موردی نداره ولی خونه پیش براداراش گفت چادر و روسری یا مانتو روسری . من بدون حجابم تو مهمونیا بلوز و شلوار پوشیده ولی بدون روسری
معمار بانو اختلاف سنی تو رنج سنی ازدواج خیلی به چشم نمیاد ولی مرد 38 ساله کلی علامت سوال پشتشه که جرا تا الان مجرد مونده. دختر نبوده که بگیم تو خونه نشسته تا بیان سراغش اگه یکی 20 و دیگری 30 بود معقولتر بود
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
10 سال تفاوت سنی واقعا زیاده خیلی دچار مشکل میشین وقتی اینجوری گعته واسه پوشست بگو شما منو اینجوری دیدین سنشم بالاست چند سال دیگه میره تو سرازیری عمر زیاد حوصله تفریح نداره وگردش نداری خودت قدتت چنده اگه خیلی قدتون کوتاه اس نمیشه کفش پاشنه بلند بپوشی منو شوهرم 3 سانت تفاوت قد داریم بیشتر اوقات کفش تخت میپوشم
من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت 
ولی واقعا زوری چادری شدن و قیافه مهمه با یه ادمی که قیافش به دل نشینه چجور میشه خوابید ؟؟؟؟
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن