2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 76 پست
من شوهرم میگف چادر مقنعه هد بیست و دو سالش بود اون موقع جلو داداشاش با تونیک و شلوار بود و روسری اما الان نه چادر دارم نه مقنعه نه هد به خواست خودش نه زوری ها وقتی بهش گفتم این ها رو به خاطر تو سر میکنم اما متنفرم گف دیگه سر نکن دلم نمیخواد به خاطر من از پوششت ناراضی باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنطرمن اگه قیافش معمولیه سخت نگیر چون بعدازدواج خوشگل میشه و رنگ وروش بازمیشه مردا اینجورین بعدشم همیشه همسرآیندتو یه جوری انتخاب کن که خودت سر تر باشی بالاخره تو زایمان داری وگفتم که مردا بعدازدواج خوشگل میشن اگه موقعیت شغلیش خوبه روش فکرکن وبراحتی ازدستش نده اگرم مشکلت فقط پوششه خوب بهرحال اگه فاکتورهای خوبی داره توهم یکم ازخودت انعطاف نشون بده چی میشه جلو مهمون مانتو روسری بپوشی اولش سخته ولی کم کم یکم توبا اون راه میای یکمم شوهرت باتو
من با نظرات مانترا موافقم عقاید چیزی نیست که بگی بعد از یه مدت عادی میشه براش پوششت 38 سالشه اخلاقاش اصلا عوض نمیشه قد هم منم همیشهههه دوست داشتم همسرم قد بلند بود ولی بعد از 6 سال زندگی هنوزم روی قدش حساسم تفاوتمون زیاد نیست
من ب دستان خدا خیره شدم'معجزه کرد😍❤
ولی بچه ها یه چیزی توحه کنید تو دوره الان که خیانت همه جا ریخته خواستگار خوب کمه همه مردا چشم چرون شدن به نظرم نباید الکی پیشنهاد بدیم رد کن خانمی ببین انقدر ارزشش و داره که زندگی پاک و بی خیال بشی فقط به خاطر پوشش تو بیشتر باهاش بحث کن ببین انعطافشتا چه حده والا الان پسر نجیب و با کار مناسب و من ترجیح میدم به این سوسولای بچه ننه که تازه باید کارم واسشون پیدا کنی و پس فردا بشینیهی تل گرا مشو چک کنی
دنیا اونقدرها جدی نیست   
من واسه خودم از همههههه چیز مهم تر اختلاف سنی هست. چون مامان بابام 10 سال تفاوت داشتن واقعا خوب نیست. پیشنهاد میکنم به تفاوت سنی خیلی خیلی اهمیت بدین
هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
مهم اخلاق هست و اینکه تو چجور خانواده ای بزرگ شده. یه چیزی بهت بگم اگر قسمت باشه به دلت میشینه. حتی اگه ظاهر ایده آلی نداشته باشه. ولی اگر به دلت ننشسته ردش کن چون همونطور که گفتی 38 سالشه و ظاهر چندان خوبی هم نداره.
دلت که گرفت، دیگر منت زمین را نکش! راه آسمان باز است... پر بکش! او همیشه آغوشش باز است، نگفته تو را می‌خواند...
منم شوهرم بهم میگفت باید چادرسرکنی وهدو.... الان چادرسرمیکنم چون خودم دوست دارم ولی هدواینافقط مال سه ماهه اول بود بعدا یواش یواش کنار گذاشتم اونم هیچی نگفت الان حجابم معمولیه باچادر یه وقتایی جشن وعروسی رفتن اون گذشت میکنه ومن اونجوری که دوس دارم میرم یه وقتاییم توجمع همکاراش اونجورکه اون دوست داره تیپ میزنم تازه تیپ خودشم تغییرکرده بدون اینکه من ازش بخوام بالاخره مردوزن شبیه هم میشن