2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 76 پست
رد کن. اصلا روش فکر هم نکن
اگه به زور چادر و روسری سرت کنی خل میشی افسرده میشی مخصوصا تو مهمونی و جشنها خیلی به چشم میاد و خودت رو با دخترای فامیلت مقایسه میکنه

یکمی هم معلومه بد دله
سنش هم خیلییی زیاده. باید بدونی که چرا تا الان مجرد مونده.
اگه 22 ساله و شوهرت تو سن ازدواج و 32 ساله بود قابل تامل بود
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم قد بودن هم خوب نیست از نظر ظاهری هم به هم نمیاین. اعتماد بنفستون پایین میاد
کلا مورد خوبی نیست.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
حجاب و که همه اول جوگیرن میگن یه چیزی واسه خودشون فقط اگه خواستگار خوبیه رد نکن نزار به سی برسی که فشار میاد بهت ولی من چهره رو میگم تا حدی نرمال خوبه چون اخلاق مهم تره
دنیا اونقدرها جدی نیست   
من ده سال کوچیکم خیلیییی هم راصی ام
ولی اینکه از قیافش خوشت نیومده خوب نیست یه عمر میخوای از خواب بیدار شدنی ببینیش
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
ببین عزیزم مونده الان چقدر دلت بخواد ازدواج کنی، اگه میخوای منتظر خواستگار بعدی باشی که..... اما یه چیزی، شما اینو با خودت باید طی کنی که ایا میخوای حجاب داشته باشی یا نه، گاهی چند تا گزینه خوب طرف مقابل داره که ارزش یکم به فشار گذاشته شدن توسط خانم رو داره، و اگه اونقد قیافشو بدت نیومده اینکه قیافه معمولا عادی میشه
از لحاظ موقعیت شغلی خیلی عالیه . گفت باید طوری رفتار کنم که نگن خانوم فلانی اینطوریه ما مذهبی معمولی هستیم اونم گفت معمولی ولی معمولی ما با اونا خیلی فرق داره
سن عقلی مهم تره تا اختلاف سن ظاهری!!! از شما متاهلا بعیده که اینو میگین سنش زیاده ردش کن به نظر من سخت نگیر قیافه عادی میشه و اعتقادات هم به ذات خودت بر میگرده خوش لباس باش ولی محجبه این اخری بستگی به خودت داره که میتونی کنار بیای یا نه
کمی تفکر،کمی صبر،کمی عشق !