2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

علائمش چیه؟ من چندسال دائم ی چی مثل ماش ب چشمم درمیومد بعد ی روز ک از خواب بیدارشدم دیدم چشمم اندازه هندونه ورم کرده و جایی را نمیدید 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
علائمش چیه؟ من چندسال دائم ی چی مثل ماش ب چشمم درمیومد بعد ی روز ک از خواب بیدارشدم دیدم چشمم اندازه ...

این تومور برا بچه های زیر شش سال یا پنج سال هست ووقتی شش ماهش بود چشمش مثل گربه برق میزد

این تومور برا بچه های زیر شش سال یا پنج سال هست ووقتی شش ماهش بود چشمش مثل گربه برق میزد

وای چه جالب خدای من چه مریضی های عجیب و غریبی 😔 انشاالله ک خدا شفاش بده بحق امام علی

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

سلام عزیزم

نگران نباش توکل بخدا

غذاهای مقوی بهش بدین مثل ماهیچه و آب پای مرغ تو یواش بریزید

روغن کنجد و کره

میوه ها

الان چند ماهشه؟

متوجه نشدم ۶ ماهشه؟

دوطرفه اس یا یک طرفه؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلام عزیزم نگران نباش توکل بخدا غذاهای مقوی بهش بدین مثل ماهیچه و آب پای مرغ تو یواش بریزید روغن ...

عزیزم اسم دخترت چیه...اگه مذهبی نیست نظر کن اسمشو بزاری رقیه س و هر سال روز شهادت و ولادت حضرت رقیع خرج و نظری بدی...شفا میگیره سریع...خودم شفا گرفته نضرت رقیه ام اسمم گذاشتن رقیه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز