2777
2789
سلام عزیزم نگران نباش توکل بخدا غذاهای مقوی بهش بدین مثل ماهیچه و آب پای مرغ تو یواش بریزید روغن ...

سلام حال دخترتون خوبه .چشمش خوب شده ان شاءلله؟

نه شش ماهگی متوجه برق زدگی چشمش شدیم ولی کسی جدی نگرفت رفتیم دکتر دیر تشخیص دادن الان یکو نیم ساله تحت درمانه خیلی ضعیف شده سه سالشه 12کیلو لب به گوشت هم نمیزنه

عزیزم اسم دخترت چیه...اگه مذهبی نیست نظر کن اسمشو بزاری رقیه س و هر سال روز شهادت و ولادت حضرت رقیع ...

اره عزیزم اتفاقا تازه میخوایم ازاین به بعد رقیه صداش کنیم برا همیشه .

خودت تومور داشتی خوب شدی خانومی ؟؟چقد طول کشید تا حاجتتو بگیری گلم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم نگران نباش توکل بخدا غذاهای مقوی بهش بدین مثل ماهیچه و آب پای مرغ تو یواش بریزید روغن ...

عزیزم یه طرفست .کره ضرر نداره برا تومور؟میوه های شیرین یا شیرینیجات چی؟

عزیزم اسم دخترت چیه...اگه مذهبی نیست نظر کن اسمشو بزاری رقیه س و هر سال روز شهادت و ولادت حضرت رقیع ...

عزیزم اسمش نوراست

و الان فاطمه زهرا صداش میزنیم

نذر حضرت رقیه هم کردم ولی خب اسمش رو مشهد عوض کردیم

توکل بخدا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

عزیزم یه طرفست .کره ضرر نداره برا تومور؟میوه های شیرین یا شیرینیجات چی؟

دوستم یک طرفه پیش آگهی بهتری داره...

نگران نباش توکل بخدا

ن همه چی بهش بدین

اشتها ب واسطه درمان کم میشه

دختر من ک همه چی میخوره ولی خب کم الان ۷ کیلوه کلا

بخاطر درمان ضعیف میشن 

توکلت بخدا باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلام حال دخترتون خوبه .چشمش خوب شده ان شاءلله؟ نه شش ماهگی متوجه برق زدگی چشمش شدیم ولی کسی جدی نگر ...

دخترم همچنان شیمی درمانی میشه هفته دیگ‌میره معاینه چشم عزیزم

نگران نباش توکل بخدا خوب میشه

براش گوسفند عقیقه بکنید

نذر و نیاز بکنید

اره عزیزم اتفاقا تازه میخوایم ازاین به بعد رقیه صداش کنیم برا همیشه . خودت تومور داشتی خوب شدی خانو ...

نه من تومور نداشتم خیلی خیلی مریض بودم 26 روز تو کما بودم دکترا قطع امید کرده بودن...اما نذرو نیاز برا حضرت رقیه کردن به هوش اومدم..تا زمانی راه سوریع باز بود دوسع بار رفتم سوریه....انشالله خواهرشما هم سریعا شفا بگیره🌷🌷🌷

دوستم یک طرفه پیش آگهی بهتری داره... نگران نباش توکل بخدا ن همه چی بهش بدین اشتها ب واسطه درمان ک ...

ان شاءلله خدا همه مریضارو شفا بده و فرشته کوچولوتون صحتمندو سالم درکنارتون زندگی کنه 

[QUOTE=190157635]دخترم همچنان شیمی درمانی میشه هفته دیگ‌میره معاینه چشم عزیزم نگران نباش توکل بخدا خوب میشه براش گو ....

ان شاءلله نتیجه معاینه ی کوچولوتون خوب وباخبرهایی از سلامتیش باشه .

اره نذر زیاد میگیریم ان شاءلله خدا قبول کنه!

نه من تومور نداشتم خیلی خیلی مریض بودم 26 روز تو کما بودم دکترا قطع امید کرده بودن...اما نذرو نیاز ب ...

الحمدلله عزیزم .خدارو شکر 

خوشا به سعادتتون حضرت رقیه طلب کردتون خواهرم  برای ما هم دعا کنید .

[QUOTE=190157635]دخترم همچنان شیمی درمانی میشه هفته دیگ‌میره معاینه چشم عزیزم نگران نباش توکل بخدا خ ...

نگران نباش قبول میشه

خدا رحمن و رحیم

خدا لطفش بی پایانه

هیچ وقت نا امید نشو

انقدر در خونه اش رو بزن تا جواب بده