2777
2789
عنوان

منزلت اجتماعی

327 بازدید | 35 پست

میشه راهنمایی کنید با این دغدغه چیکار میشه کرد؟

بنظرم هدف از آفرینش همه ما اینه به کمال برسیم

راه رسیدن به این کمال به جز معنوی، دنیویش چه شکلیه؟

چطور کار خوب و تحصیلات خوب داشته باشیم تا منزلت اجتماعی بالا بدست بیاریم؟

کسی چنین دغدغه ایی داره؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

همش اخروی هست...

دنیا فقط مزرعه هست...برای ذخیره در آخرت...

یعنی اگه در شغل بدی هم باشی باز هم باز خواستی میشی ...اگه فقیر هم باشی همچنین

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما کتاب اضطراب موقعیت اجتماعی از آلن دوباتن رو بخون

ممنونم عزیزم، واقعا کار راه بندازه و جواب سوال رو میده؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
همش اخروی هست... دنیا فقط مزرعه هست...برای ذخیره در آخرت... یعنی اگه در شغل بدی هم باشی باز هم باز ...

خب برای اخرت میدونم چطور تلاش کنم! انشالا خدا هم کمکم کنه

ولی واسه دنیا خسته شدم!

دلم میخواد همه چیز زود درست بشه! من رو این منزلت اجتماعی واقعا حساسم، دوست ندارم جایی میرم، بنظرم بقیه موفق باشن و من نه!

برای انسان بهره ای جز تلاش و کوشش او نیست. سوره نجم، آیه ۳۹

درست تلاش و کوشش از یه طرف نماز و قرانه، ولی از طرف دیگه میگه بدست آوردن علم کلی بهتره از ۱۰۰ رکعت نماز!

من بحثم زندگی ساده و غیر ساده نیس!

بحث من اینه چجوری انقدر تلاش کنم که اون دنیا بگم به به، این دنیا هم از خودم راضی باشم و هرجمعی میرم خاطرم از خودم جمع باشه!

منم الان همین مشکل و دارم

نمیدونم توی این دنیا باید چیکار کنم

فک میکنم یه چیزی که به ما اشتباه یاد دادن معنی موفق بودن، به ما گفتن موفق کسی است که از تمام اطرافیانش جلوتر باشه یا جایگاه ویژه ایی داشته باشه یا تغییر خارق العاده ایی کرده باشه و یا بحث جایگاه اجتماعی و پول و ثروت

ولی فک کنم این جوری نست

فک کنم اولین مرحله ی موفقیت خودشناسی، مثلا: من با چه چیزی ناراحت میشم؟ با چه چیزی خوشحال و عصبی و حسود و ... میشم؟ علاقه های من چیه؟ شخصیت من چجوریه؟ 

بعد بشینه قسمت های منفی وجودشو حل کنه ( نادیده نباید بگیره، باید حلش کنه و به مثبت تبدیلش کنه )

توی همین مسیر نغییر خود به دو سمت دیگر باید حرکت کنه یکی خدا و بکی علایقی که داره ( ممکن هزارتا علاقه داشته باشی، ببین با کدوم بهتر میتونی اینده تو بسازی و کدوم بیشتر بدردت میخوره )

چیزی که حتمااااااااا باید حواست بهش باشه اصلا اصلا اصلا از هیچ نظر خودتو با بقیه مقایسه نکن.

مثلا تو پوست خوبی نداری. اگر دوسش نداری سعی کن تغییرش بدی ولی هی نگو فلانی پوست خوبی داره، وای خوش به حالش وای من چرا ندارم. به دیگران کاری نداشته باش، هی نگو چرا این این مدلی من نیستم، اگر چیزیو میخوای براش تلاش کن اگرم نشد خب با ارامش ازش عبور کن. قرار نیست ما توی زندگی مادی همه چیو به دست بیاریم

توی این مسیر میتونی از پیامبران و امامان و حرف هاشون بهره ببری و استفاده کنی

به بقیه نیکی و محبت کن، درک کن تمام جهانی که خدا ساخته از عشق مطلق  و صبر و ایمان داشته باش

فک کنم اینجوری به اون چیزی که به صلاحت و دوسش داری میرسی

این نظر من بود :)

منم الان همین مشکل و دارم نمیدونم توی این دنیا باید چیکار کنم فک میکنم یه چیزی که به ما اشتباه یاد ...

ممنونم عزیزم ولی من واقعا با کسی مقایسه نمیکنم ولی از بچگی دلم میخواست یه آدم عالی باشم!

همه دوستام عادی، اطرافیان عادی! حتی دلم نمیخواد برای اینکه بقیه میبینن کاری کنم! و البته هم کاری نمیکنم بیشتر استرس میکشم و به تغییر فکر میکنم!

یه جور کمال طلبی دارم که دوست دارم به افتخار کردنم منتهی بشه!

اینکه تو یه جمعی یا تو یه روزگاری بشینم بگم اخیش اونی که میخواستم شدم و خاطرم از خودم جمع باشه

بنظرم آدم وقتی خوب و هدفمند زندگی کنه خیلی خوب هم میتونه اخلاقشو تغییر مثبت بده

ممنونم عزیزم ولی من واقعا با کسی مقایسه نمیکنم ولی از بچگی دلم میخواست یه آدم عالی باشم! همه دوستام ...

نه منظورم به این مقایسه نبود 

به صورت کلی بود

من خودم همش غر میزدم چرا من؟ از وقتی مقایسه رو گزاشتم کنار  روحم اروم شده

منم مثل شما

همش دوست دارم یکاری کنم که همه بهم افتخار کنن و دقیقا کاری نمیکنم و استرس میکشم :)) برای همین میگم اروم برین توی مسیر تا بهش برسین

ببینین چی دوست دارین؟ اگر با رعایت اصول اخلاقی و خدایی در جهت پیشرفت اون تلاش کنید، به جایی که میخواین میرسین

حالا به تجربه بگم؟ من به دلیل کمال طلبی خاصی که داشتم ۴ سال علاف بودم یعنی ۴ سالم به باد رفت. بعد میگفتم اگر اونی که بخوام بشه هم از نظر زندگی مادی خوبه برام هم اخرت و اینا ...

یه بار که قران و باز کردم چندتا ایه بود نوشته بود ( درست یادم نیست ) گناهکاران بر انجام کارشون اصرار دارن و فکر میکنند با کار هایی که فکر میکنند خوبه اخرت و دنیاشونو میخرن! یعنی اینجا به خودم اومدم! این همه اصرار بیخود برای چی میکردم اخه؟

من میگم توی مسیری که دوست دارین حرکت کنید ( حتی اگر از صفر باشه ) بعد کم کم به کمال خودتون نزدیک میشین

برای اینکه راه هموار شه حدیث های معتبر خیلی میتونن کمک کننده باشن 

نه منظورم به این مقایسه نبود  به صورت کلی بود من خودم همش غر میزدم چرا من؟ از وقتی مقای ...

تو مسیر بودن یعنی زندگی معمولی به نظرم

منم اخرتم اولویتمه ولی خب از اون طرف دلم میخواد دنیام قشنگ باشه!

واقعا مادی مد نظرم نیس! فقط چیزی که افتخار کنم!

حتی بهم بگن دوتا انتخاب داری یکیش میشی یه آدمی که همش این کشور اون کشور کنفرانس داره و خیلی شناخته شده و معروفه

یکی خیلی پولداره و همش هم سفره

من باتموم وجود انتخابم اولیه☹ دلم میخواد روزی سفر خارج کشور رفتم صرفا تفریح نباشه حداقل دوساعتشو کار مفید کنم و به خودم افتخار کنم😞

واقعا میدونم چی میگین :)) یعنی قشنگگ درکش میکنم به چی خیلی علاقه دارین؟ من به اقتصاد

من به رشته خودم

ببین فکر کن کار میکنم استادم میگه پاشو برو سوئد تو میتونی

بند بند وجودم میخواد بره ولی چون ریسکش بالاست نمیتونم برم و موفق بشم! و میشینم هزارتا فکر میکنم و بالا پایین و استرس!!

همش میگم من اگر برم‌کم میارم و نمیتونم و سخته و من بی جونم  و این حرفا

حس میکنم تا آخر عمرم فقط قراره حسرت بکشم☹

همسرمم موافق رفتنمون نیس پس ۱۰۰ درصد منتفی!

خداکنه روزی جفتمون انقدر به خودمون افتخار کنیم که هرشب با کلی آرامش بخوابیم، صبحا با کلی ذوق بیدار بشیم💪🎉

مثلاااا عاشق گلدوزی باشین

توی مسیر قرار گرفتن یعنی گلدوزی یاد بگیرین

بعد کامل تر و جامع تر از هرکی

یعنی راجب انواع مدلش مطاله کنید فیلم ببینید کلاس های مختلف شرکت کنید

گلدوزی های خاص طراحی کنید، بفروشین، کلاس بذارین با کارخونه ها قرارداد ببندین

یه کارگاه بزرگ بزنین با انواع طرح های خاص و ترکیبی و به زنان سرپرست خانوار و یا به به بچه های بی سرپست یاد بدین و کمکشون کنین

دست بقیرو بگرین و ....

از هزاران بعد اجازه ی رشد کردن و به کمال رسیدن دارین

با مثلا یه گلدوزی ساده

چه برسه بقیه چیزها