منم الان همین مشکل و دارم
نمیدونم توی این دنیا باید چیکار کنم
فک میکنم یه چیزی که به ما اشتباه یاد دادن معنی موفق بودن، به ما گفتن موفق کسی است که از تمام اطرافیانش جلوتر باشه یا جایگاه ویژه ایی داشته باشه یا تغییر خارق العاده ایی کرده باشه و یا بحث جایگاه اجتماعی و پول و ثروت
ولی فک کنم این جوری نست
فک کنم اولین مرحله ی موفقیت خودشناسی، مثلا: من با چه چیزی ناراحت میشم؟ با چه چیزی خوشحال و عصبی و حسود و ... میشم؟ علاقه های من چیه؟ شخصیت من چجوریه؟
بعد بشینه قسمت های منفی وجودشو حل کنه ( نادیده نباید بگیره، باید حلش کنه و به مثبت تبدیلش کنه )
توی همین مسیر نغییر خود به دو سمت دیگر باید حرکت کنه یکی خدا و بکی علایقی که داره ( ممکن هزارتا علاقه داشته باشی، ببین با کدوم بهتر میتونی اینده تو بسازی و کدوم بیشتر بدردت میخوره )
چیزی که حتمااااااااا باید حواست بهش باشه اصلا اصلا اصلا از هیچ نظر خودتو با بقیه مقایسه نکن.
مثلا تو پوست خوبی نداری. اگر دوسش نداری سعی کن تغییرش بدی ولی هی نگو فلانی پوست خوبی داره، وای خوش به حالش وای من چرا ندارم. به دیگران کاری نداشته باش، هی نگو چرا این این مدلی من نیستم، اگر چیزیو میخوای براش تلاش کن اگرم نشد خب با ارامش ازش عبور کن. قرار نیست ما توی زندگی مادی همه چیو به دست بیاریم
توی این مسیر میتونی از پیامبران و امامان و حرف هاشون بهره ببری و استفاده کنی
به بقیه نیکی و محبت کن، درک کن تمام جهانی که خدا ساخته از عشق مطلق و صبر و ایمان داشته باش
فک کنم اینجوری به اون چیزی که به صلاحت و دوسش داری میرسی
این نظر من بود :)