2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چهار تا ظرف صورتی و گل گلی بخر. غذا بپز عکس بگیر.‌ همه میان‌ به و به و چه و چه می‌کنن که وای عزیزم م ...

وای راست میگی 

دوستم بلاگره 

کلا دوبار کیک درست کرده نوشته تو بیوش من یادتون میدم چطوری کیک بپزی و غذای حوشمزه 

حالا کلا ی خورشت مرغ درست کرده بقیه وای به به 

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
یچی بلاخره باید داشته باشی واسه بلاگر خوبی شدن🤕 اگه فقط از بلاگری شوهرشو داری بیخیال شو ک ۹۹ درصد ...

وای آره 🤣🤣🤣🤣 میدونی میخوام یه بلاگری بشم که خودم هیچ وقت دیده نشم 😅😅

وای خیلی دوست دارم در زمینه حرفم یوتوبر بشم 😍

شروع کن پس یادت باشه برای جذب سابسکرایب باید موضوع های متنوعی انتخاب کنی دوربین حتماخوب باشه 

صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است! اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست… صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟من هم از همهمه داغ زمین بیزارم!
یوتوبر چیست

تویوتیوب فیلم میزان میگن یوتوبر

صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است! اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست… صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟من هم از همهمه داغ زمین بیزارم!