2821
2789
یوتوبر چیست

طبق اطلاعات ناقص بنده 😁 افرادی که در یوتیوب فیلم میزارن و مثلا بر اساس تعداد  تبلیغ هایی که در فیلم هاشون گذاشته میشه و تعداد بازدید ها مثلا درآمد دلاری دارن کلا خیلی سخته یوتوبری چون مثلا مثل اینستا که اینقدر راحت روی فیلم هاشون آهنگ های خواننده هارو میزارن و اکثر آهنگ ها هم دانلودی هست در یوتیوب فکر کنم پیگرد داره مگر اینکه مثلا اون آهنگ رو خریده باشه و.... کلا این یه بخش کوچیکش بود و یوتوبری فکرکنم خیلی سخت باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شروع کن پس یادت باشه برای جذب سابسکرایب باید موضوع های متنوعی انتخاب کنی دوربین حتماخوب باشه 

هیچی ازش نمیدونم 😔 البته باید مطالعه کنم اما خیلی دوست دارم تو این زمینه فعالیت کنم 

بلاگر چیه؟یعنی چیکار میخوای بکنی

مثل افرادی که مثلا هر روز یه میکاپ میکنن، یا آموزش آشپزی یا.... و تولید محتوا میکنن و کلی هم فالوور دارن بهشون میگن بلاگر البته اگه اشتباه نکنم

هیچی ازش نمیدونم 😔 البته باید مطالعه کنم اما خیلی دوست دارم تو این زمینه فعالیت کنم 

ایشالله موفق باشی همیشه یوتوبر شدی اسمتو تو می نی سایت بگو😂

صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است! اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست… صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟من هم از همهمه داغ زمین بیزارم!

کلا بلاگر شدن زیاد سخت نیس یکی رو فالو میکردم دو تا بچه ی کوچیک داره حالا دیدم روزی یه عکس از بچه هاش میذاره و بلاگر شده ولی برای بلاگر موفق شدن باید یه چیز جدید و مفید برای ارائه داشته باشی من مینا بادرستانی رو فقط چون دوست ش دارم و با سلیقه اس فالو میکنم 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
کلا بلاگر شدن زیاد سخت نیس یکی رو فالو میکردم دو تا بچه ی کوچیک داره حالا دیدم روزی یه عکس از بچه ها ...

آره واقعا خب بلاگر بیشتر به افرادی میگن که تولید محتوا کنه، و با توجه به چیزایی که دوستان گفتن یکم ناامید شدم 😁😁

برای بلاگر بودن باید خودتو برای کوه قضاوت اماده کنی...هرکی ی چی میگه...اما ب خاطر این مسیله نمیشه هدفتو کنار بزاری...با اخلاق خوب یک بلاگر باحالو جذاب...روزمرگی خوبه..

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

برو واسه یه خواننده خودتو دار بزن 🤣🤣

البته قصد توهین ندارم 

در کنار ساحل دریای غم قایقی میسازم از دلواپسی بر دوسوی پرچمش خواهم نوشت یه مسافر از دیار بی کسی 😔