2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یچی بلاخره باید داشته باشی واسه بلاگر خوبی شدن🤕

اگه فقط از بلاگری شوهرشو داری بیخیال شو ک ۹۹ درصد ادما میدونن بلاگرایی ک فقط خونه زندگی شوهر نشون میدن مزخرفن مگر تعداد خیلیییی کمشون ک با اخلاقشون مخاطبارو جذب میکنن واقعا وگرنه ک بقیه تا یه حدی چند نفر شاید مخاطب داشته باشن و از اون بیشترم پیشرفت نمیکنن😶مخصوصا اینا ک از صب دستمال و گوشی میگیرن دسشون همجارو تمیز میکنن و فیلم میگیرن🤣خیلی تباهن

یعنی نمیشه بدون در معرض دید قرار گرفتن بلاگر شد؟ 

چرا 

مستندی یوتوبر بشی البته اونم سخته ولی نیاز به ایده های جالیب داری نگاهی بنداز به فیلماشون

صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است! اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست… صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟من هم از همهمه داغ زمین بیزارم!
خوبه باید ادیت عکس و فیلم بلد باشی یا بدی یکی برات انجام بده یه کسب و کار شروع کن، تو چی خیلی خوبی؟ ...

من در یک کار تخصص دارم اما نمیخوام در اون زمینه به بلاگری فکر کنم 

چهار تا ظرف صورتی و گل گلی بخر. غذا بپز عکس بگیر.‌ همه میان‌ به و به و چه و چه می‌کنن که وای عزیزم م ...

😂😂😂😂😂😂

عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘