2777
2789
عنوان

گوشیa21s

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست

اسی تو این تاپیکم توضیح دادم

مرده گوشیو عوض نکرده و تقلبی هم نیست همه ی آ۲۱ اس ها اینجورین دو نفر تو تاپیکمم این گوشیو داشتن و اصلا راضی نبودن

من گوشی های آ۷۰ و آ۲۰ و آ۵۰ اس رو دیدم این بنظرم افتضاح ترین گوشیه سامسونگه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5814008/کسی-گوشی-سامسونگ-از-مدل-های-a20-a21-a21s-a20s-داره

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوربینش ۴۸مگاپیکسله a21....  A20 دوربینش۱۳مگاپیکسلا

اره با اینکه دوربینش بالا هست ولی کیفیت صفحه چون افتضاحه اصلا معلوم نمیشه این دوربینش بهتره باید انتقال بدی تو یه گوشیه دیگه به کیفیت اصلی عکس نگاه کنی

سلفیش ادمو شبیه مرده ها میکنه🥴

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
اره با اینکه دوربینش بالا هست ولی کیفیت صفحه چون افتضاحه اصلا معلوم نمیشه این دوربینش بهتره باید انت ...

گوشی خودم A9بود درمقایسه بااین گوشی دوربین A21بهتربود اما عکسش بافلش خیلی کدرمیندازه.

گوشی خودم A9بود درمقایسه بااین گوشی دوربین A21بهتربود اما عکسش بافلش خیلی کدرمیندازه.

ببرین ببینین تعویض میکنن یا نه 

ولی ما فردای روزی که خریدیم تعویض نکردن گفتن دیگه جعبه گشایی شده به عنوان دست دوم مسخریم

ولی بازم شما ببرین شاید عوض کردن

یا تو دیوار بزارین شاید خریدار پیدا شد علتشم تو دیوار بزنین که هدیه گرفتین ولی خودتون گوشی دارین و بهش احتیاج ندارین