2777
2789

افتضاح به تمام معنا

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه لحظه صب کن تو یه تاپیک توضیح داده بودم ببینم پیداش میکنم

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞

واسه من a20s من راصیم واسه یکی از آشناها a21sمن مقایسه کردم ي مقدار صفحه اش زرد بود 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
کدوم زرد بود a21یاa20?

A21 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
واسه من a20s من راصیم واسه یکی از آشناها a21sمن مقایسه کردم ي مقدار صفحه اش زرد بود 

اره دقیقا آ۲۰ اس خیلی بهتر از آ۲۱ اس هست ولی پیدا نمیشه تو بازار دیجی کالا هم گوشی تقلبی میاره 

دوربینش موقع فلش چرا کدر میشه عکسا?

نمیدونم اما واسه من اونجوری نمیشه A21 هم امتحان کردم انگااار که فلش میخوره خیلللی نور میخوره کلا عکسشو یه جوری میکنه 

رو دربینش برچسب کارخانه داشت?که خش نیفته اما عکساکدر میشه پس چرا

نمیدونم اونو ولی a20s که من دارم نداشت 

اره دقیقا آ۲۰ اس خیلی بهتر از آ۲۱ اس هست ولی پیدا نمیشه تو بازار دیجی کالا هم گوشی تقلبی میاره 

آره ماهم اینجارو گشتیم میگفتن A21 که اومده a20 دیگه نیست 

من ارسفنده 98 گرفتم