2777
2789
عنوان

شوهر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 40 پست

انقدر بدم میاد ندید بدید بازی درمیارن جاری منم همش تو بیوش میذاره عشقم نفسم همسرم زندگیم😂😂😂😂🤦‍♀️

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ووای منم همینطورم احساس ترشیدگی دارم😐😂

دختر۱۵ساله ازدواج کرده الان همه بچه مدرسه ایا خواستگارواسشون رفته قبول کردن. حتی۱۴ساله ،اونوقت من هنو۱۸سالم تموم نشده😳

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

هر کی ی جوره چ ربطی داره تو ی جور زندگی میکنی اونام ی جور خودتو نباید دگیر همچین فکرایی کنی 

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین عزیزم دیرر نکردییی

منم عین تو ۱۸سالم بود گمون میکردم دیر شده الان ۲۰سالمه احتمال ازدواجم باخاستگارم هست..

باز میگم نکنه خیلی زوده؟؟😄😄

اینو بدون مااداما از هرچی داریم ناراضیم بیخیال.

وای خندم گرفت😂😂😂

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷

من یه هکلاسی داشتم کلاس ششم عقد کرد😐 هفتم عروسی😐الانم بچه سومش تو راهه اونوقت من تازه عقد کردم همش میگم عجله کردم زود بود

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
من یه هکلاسی داشتم کلاس ششم عقد کرد😐 هفتم عروسی😐الانم بچه سومش تو راهه اونوقت من تازه عقد کردم همش ...

😐😐😐

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
چن سالشه😕🤭

۲۳ سالشه همسن منه ولی اون امسال عروسی کرده من سه سال پیش یا همیشه یه جمله عاشقانه مینویسه تهش مینویسه عشقم همسرم😂😂😂خیلی ضایعست بنظرم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
دقیقا کاش سن اسی رو داشتم و مجرد.. اصلا خواستگار راه نمیدادم توخونه درسمو میخوندم الان یه چیزی میشدم

دقیقا منم