2777
2789
عنوان

شوهر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 40 پست

انقدر بدم میاد ندید بدید بازی درمیارن جاری منم همش تو بیوش میذاره عشقم نفسم همسرم زندگیم😂😂😂😂🤦‍♀️

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ووای منم همینطورم احساس ترشیدگی دارم😐😂

دختر۱۵ساله ازدواج کرده الان همه بچه مدرسه ایا خواستگارواسشون رفته قبول کردن. حتی۱۴ساله ،اونوقت من هنو۱۸سالم تموم نشده😳

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

هر کی ی جوره چ ربطی داره تو ی جور زندگی میکنی اونام ی جور خودتو نباید دگیر همچین فکرایی کنی 

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین عزیزم دیرر نکردییی

منم عین تو ۱۸سالم بود گمون میکردم دیر شده الان ۲۰سالمه احتمال ازدواجم باخاستگارم هست..

باز میگم نکنه خیلی زوده؟؟😄😄

اینو بدون مااداما از هرچی داریم ناراضیم بیخیال.

وای خندم گرفت😂😂😂

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷

من یه هکلاسی داشتم کلاس ششم عقد کرد😐 هفتم عروسی😐الانم بچه سومش تو راهه اونوقت من تازه عقد کردم همش میگم عجله کردم زود بود

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
من یه هکلاسی داشتم کلاس ششم عقد کرد😐 هفتم عروسی😐الانم بچه سومش تو راهه اونوقت من تازه عقد کردم همش ...

😐😐😐

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
چن سالشه😕🤭

۲۳ سالشه همسن منه ولی اون امسال عروسی کرده من سه سال پیش یا همیشه یه جمله عاشقانه مینویسه تهش مینویسه عشقم همسرم😂😂😂خیلی ضایعست بنظرم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
دقیقا کاش سن اسی رو داشتم و مجرد.. اصلا خواستگار راه نمیدادم توخونه درسمو میخوندم الان یه چیزی میشدم

دقیقا منم