2777
2789
عنوان

شوهر کردن

420 بازدید | 40 پست

دخترای مدرسه رو میگم . حس بدی دارم که همه شوهر کردن حس میکنم خیلی بزرگم و حس بدی دارم . آخه هنوز ۱۸ سالم نشده ؟؟؟؟؟!!!! وقتی میری همه ابروهاشون تمیز توی بیوگرافیاشون اسم ینفر . وای فقط ۲ ۳ نفر سینگل میشناسم 😑😑😑😔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شاید دوستن 🤔🤔

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

اونام حسرت تو رو میخورن نگران نباش

دارم از سایت میرم به امیددیدار و وقتی که به آرزوهام رسیده باشم💜💜💜💜💜💜💜💜خدانگهداربازم میااااااام به این سایت 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙امیدوارم اگه حرفی زدم که رنجیدین ازم بگذرین❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

یادش بخیر یه زمانی نمیذاشتن دختر عقدی پاشو تو مدرسه بذاره🤣🤣🤣

الان زن حامله هم دیدم تو مدرسه

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

اولین باری که با پدیده عروس دانش‌آموز مواجه شدم همین نی‌نی سایت بود

حالا یه ابرو ارزششو نداره🥴واسه دل خودت بردار

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بشین درستو بخون دختر خوب شوهر کردن هیچی نداره. شما اول درستو بخون دستت بره تو جیب خودت از مجردیت لذت ببر بعد با ی ادم خوب ازدواج کن.ماها که شوهر کردیم اسکار گرفتیم؟

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷