2777
2789
عنوان

وسواس ocd

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 26 پست
شما همون طور كه گفتين يه ترس دارين كه اتفاقي بدي بيفته و براي جلوگيري از اتفاق بد اين كارا رو ميكنيد ...

خودمم می‌خوام سعی کنم اون کارارو انجام ندم ولی نمیشه یهو تو ذهنم میاد اگه انجام ندم میمیره یکی

🌜

سلام عزیزم

منم تا حدی وسواس دارم

البته تا حدیم درمان کروم خودمو

اونم فقط با اهمیت ندادن

من جای شما باشم همین الانم میارم دستمو میزنم به روشویی و برمیگردم دستمم نمیشورم

برو ببین هیچ اتفاقی نمیفته

وسیله هاتو کج بذار هیچی نمیشه

این ذهنته که همه چیو برات ترسناک نشون میده

با خودت فکر کن اگه قرار بود همه انقد سخت بگیرن کسی دیگه میتونست زندگی کنه؟ این همه ادم که به این چیزایی ک شما گفتی اهمیت نمیدن الان اتفاقی براشون افتاده؟

هرچه سختتر بگیری سختتر میشه

دقیقا کاری ک وسواست بهت میگه رو برعکسشو انجام بده چندبار میبینی هیچی نمیشه فقط شاید تو ذهنت یهو اشوب بشه اما مطمئن باش ک اون اشوب فقط تو ذهنته و توی دنیای واقعی هیچ اتفاقی نمیفته

البته ذهنتم اگه بهش اهمین ندی بعد چندبار خودش خسته میشه و با عرض پوزش دهنشو میبنده😅 ببخشید ب ذهنت حرف زدم اخه منم حرفای وسواسی تو ذهنم زیاد میچرخید

به شیطون لعنت بگو ک میخواد با وسوسه زندگیارو برامون سخت کنه و از طرفی عزیزم حتما با طب سنتی درمان کن که منشاء بسیاری از وسواسها سودای مغزه

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی استرسی مضطربم

علت اصليش همين اضطرابي كه داريد ، ببينيد چه  منطقي بين كج بودن دمپايي و مرگ كسي يا بيماري ميتونه وجود داشته باشه ؟؟؟؟؟ با فكراتون روبرو بشيد دونه دونه به چالش بكشيدشون ، مثل مثالي كه زدم ببينيد چقدر دروغين و بي منطق ان ؟؟؟؟؟ يه درصدي از كارتون رو بذاريد و يه وقت ديگه انجام بديد ، باحوصله و محكم ،بشكنيد عادت ها ي روتينتونو ، تاكيد ميكنم قدم به قدم ... يه درمان جديد اومده (به جهنم درماني ). اگر فكر كردين جايي كثيفه ، بگين چي ؟؟؟؟به جهنم !!!!! حالا مگه چي ميشه نشورمش ؟؟ 

بعد به جواب سوالتون فكركنيد ! 

ديديد بچه اي كه درس خونده ، همه چي رو درست بلده ، اما سر امتحان چيزي يادش نمياد ، بعد از امتحان يادش مياد و قشنگ همه چي رو حل ميكنه ، اين خاصيت اضطرابه كه قدرت تفكر رو از ادم سلب ميكنه .

مرنج و مرنجان
دارو تجویز نکنید لطفا اونم چنین داروهایی. تجویز دارو کار روانپزشک. قرار نیست همه مثل هم درمان بشن

فلوکستین داروی خاصی نیست .بی ضررترین دارو برای درمان وسواس هست .من تجربه خودمو گفتم خودش میدونه .این قرصم تو نی نی سایت بم معرفی کردن .خداخیرش بده برامن خیلی کمک کننده بود.قرصای دیگ استفاده کردم به قول شما تحت نظر روانپزشک ولی منتها این خیلی بهتر بود 

من مثلا دارم یه کاری انجام میدم و تو ذهنم فکر منفیه اگه ول کنم فکر مبکنم برام اتفاق میوفته اینق ...

شما بايستي توقف فكر كار كنيد . يه تكنيكه توي نت سرچ كنيد ،  البته بدونيد كه اتفاقي نميفته اين يه خطاي فكره .

مرنج و مرنجان
من وسواس یه تمییزی ندارم وسواس جور دیگه مثلا بعضی کارارو چند بار باید انجام بدم وگرنه فکر میکنم اتفا ...

تمام وسواس ها، اختلال اضطرابي اند ، يعني همه شون به خاطر اضطراب بروز ميكنن . چه وسواس شست و شو ، چه مثل شما چك كردن ، چه جزيي بودن و ميلي متري بودن و..... شما هم اضطراب داريد . 

مرنج و مرنجان
درمان نه اما تا حدودی کمش کردم😅مثلا قبلاً باید کل اتاق رو اوکی میکردم الان به وسایل خودم راضیم

دقيقا همينه ، اين كه تونستيد يه جزء رو از كل كه توي ذهنتونه جدا كنه و همون رو مرتب كنيد خيلي خوبه ...  اين يه تكنيكه .

مرنج و مرنجان