2777
2789
عنوان

بابام اومد حرصشو رو من خالی کرد

270 بازدید | 18 پست

دیشب سر یسری مشکلات ک ب همسایه مریضون ربط داره بابام بلند شد حرصشو رومن خالی کرد اخه درسته؟؟؟

ماداریم خونمونو درست میکنیم همسایه بغلیمون ی زن نسبتا میانساله سرهرچیز کوچیک باما دعوا داره ماهم خب مامان و بابام خییلی توکوچه محترمن اما اون الان یساله ک داره ابرو ریزی میکنه مثلا مصالح ریخته توکوچه یا کار گرا دارن چکش کاری میکنن میاد در حیاط فهش بارون میکنه تو در و همساینه و نفرین اخه خییلی بده مامانمم خییلی بدش میاد اخه واقعا خییلی بی احترامیه ،بعدش تا دیروز ک یهو اومد در حیاط اربده کشی و دعوا شد 

بابامم از اونجایی ک خییلی ناراحت بود دیشب سر ی چیز خییلی کوچولو ک تو چرا انقد سرت تو کتاباته گرف گوشیمو خورد کرد و الانم متوجه کارش شده .اما واقعا من خییلی ناراحتم 

چیکار کنم از دستشون اخهههههه؟؟؟،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر به دختر پسراش بگین بگین مادرتون اینجوریه و حق نداره بیاد 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
ساعت 8 تا 2 باشه بنایی خواهشا 2 به بعد دیگه وقت استراحته کاش معمارها و بناها رعایت کنن

خب عزیزم ما هم مشکل استارتر و داریم

داریم میسازیم کارگر روزی 300تومن می یم نمیتونیم که نصفه روز بیان 8تا5 ساعت کاریشونه

ما هم گیر ی عجوزه افتادیم از خدا بیخبر

خدارحمی کنه پدرومادر را  شرایط سختی داشتی حق داری درکت میکنم  اما باشن ...خدا بهت صبرو ط ...

خخستمه شده زدن تبلتمو ک 4ماه بود خریده بودم تیکه تیکه کرررد/:

بنظر به دختر پسراش بگین بگین مادرتون اینجوریه و حق نداره بیاد  

والله مامانم ب دخترشون گفتن اما واقعا ببخشید اما زبون نفهمن دخترش گفته بود خودمم نمیدونم چرا اینطوری شده