2777
2789
هعی اینا برای قصه هاس

نه واقعا من به این داستان رسیدم! 

هر اتفاقی که تو زندگی میافته همه اش بدی نیست نصفش هم خوبیه!  مثلا همون کسی که اذیتت کرده باعث می شه بقیه عمرت ازش فاصله بگیری و بقیه عمرت صرف کارهای مفیدتر و آدم های با ارزش تر کنی!  

اون طرف قهر می کنه ولی تو آزاد می شی! اون طرف نیش می زنه ولی تو باطنش می شناسی و دیگه بهش تکیه نمی کنی دیگه زیاد طرفش نمی ری! دیگه براش هزینه نمی کنی!

اون طرف آزارت می ده ولی از طرف دیگه در آینده رابطه خوبی که می تونسته با نوه هاش داشته باشه رو از دست می ده!  دیگه نوه ای نیست که رو قبرش آب بریزه و براش فاتحه بخونه! 

اتفاقات بد باعث می شه آدم بزرگتر بشه و پخته تر بشه!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعا من به این داستان رسیدم!  هر اتفاقی که تو زندگی میافته همه اش بدی نیست نصفش هم خوبیه! ...

تا حدودی به حرفات ایمان دارم یه نفر خیلی اذیتم کرد دقیقا به حال و روز خودم افتاد 

همسر اینده ایلان ماسک
تا حدودی به حرفات ایمان دارم یه نفر خیلی اذیتم کرد دقیقا به حال و روز خودم افتاد 

اتفاقا تو سختی هاست که آدم خدا رو پیدا می کنه و قدر خوبی های دیگران می دونه!  قدر همدلی و کمک افراد دیگه رو می فهمه!  می بینه تو سختی هاش کی کنارش موند و کی نمک به زخمش پاشید!  یاد می گیره برای بقیه زندگیش کنار کی باید باشه و از کی باید دوری کنه!

با همه وجود می فهمه که ظلم چقدر بده!!

اتفاقا تو سختی هاست که آدم خدا رو پیدا می کنه و قدر خوبی های دیگران می دونه!  قدر همدلی و کمک ا ...

واقعا ظلم بدعه مخصوصا ظلم روحی اینکه به روح یکنفر اسیب بزنی ویران کننده اس 

هعی تا ببنیم خدا چی میخواد

همسر اینده ایلان ماسک
واقعا ظلم بدعه مخصوصا ظلم روحی اینکه به روح یکنفر اسیب بزنی ویران کننده اس  هعی تا ببنیم خدا چ ...

خود خدا تو قران گفته 

آزار رسوندن از کشتن بدتره!

هعی اینا برای قصه هاس

زندگی هم یک قصه است. احتمالا اول قصه زندگیت هستی و فصل اول کتاب قصه زندگی. سن و سالت لابد کمه و گرنه میدیدی همه زندگی قصه است.

فقط سعی کن خودت قصه زندگی ات را بنویسی.