2777
2789
عنوان

همسایه بد

328 بازدید | 25 پست

دیوونه شدم خسته شدم دو هفتس شب و روزمون یکی شده امروز دیگه واقعا مشت کولیدم فوش بد دادمشون خیلی بد

بچه هارو خواب کرده بودم چون هفت بیدار میشن و شیر و دارو میدمشون ب زور خوابونده بودم چای و وسایل صبونه رو هم برای شوهرم گذاشتم چ خوش خیال پریدم رو تخت بخوابم همین چشام گرم شد یهو صدای مته بلند شد بچه هامو عصبی کردن دیگه دیوارای  خونم همش ترک برداشتن فقط اومد معذرت خواهی کرد خبر مرگش رفت بچه هام هردوتاش دارن جیغ جیغ میکنن خوابشون بهم ریخته کلا شب و روز نداریم دقیق سر ظهر و سر صبح مته میکنن میتونم زنگ بزنم پلیس؟ زدم ب دیوار کلی فوش بد دادم یعنی فوش بدا قشنگ گوش داد باز مته کرد منم ی فوش بدتر دادم گفتم ز میزنم پلیس هنو هیچ غلطی نکردم بنظرتون زنگ بزنم؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اینم بگم ساعت ده شب بچش میاد رو پشت بوم دو میزاره یا وسیله میندازه تو حیاط پشتمون روزام ک رژه بالا سرمونه همش لعنت ب همسایه بی ن ا م و س

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل همسایه های ما من که دیگه دارم جون می دم 

امتحان دارم همسایه ها صدا می دم بشکه می غلطونن دریل کار می کنن 

بار خالی می کنن

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

اره بزن چ بیشور

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
مگه نجاره😐

نه خبر مرگش داره تعمیرات خونه انجام میده بارها بش گفتم ساعت دو تا پنج بعد از ظهر هفت صبح تا کار نکنین دیوارامونو نشون دادم انگار گاوه مرتیکه نفهم خر بی بته درومده میگه زنی گم شو تو خونه شوهرمم دعوا میکنه منو ک خونشو بشین سر جات خاک بر سر نکبت هم شوهرم هم همسایه نکبت ترم

مثل همسایه های ما من که دیگه دارم جون می دم   امتحان دارم همسایه ها صدا می دم بشکه می غلط ...

دیشب کابل برق زدن دیوانه شدم دیوانهههه

اره بزن چ بیشور

باش

دیشب کابل برق زدن دیوانه شدم دیوانهههه

دلم پفک خواست روزه ام🤤🥺💔🤧

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
عزیزم اینجوری ممکنه بدتر باهات لج کنن باهات دشمن بشن.بیخیال ولش کن یهو باعث ناراحتی بزرگتری میشه&nbs ...

توکه نمی دونی چقدر اذیت می سه آدم بچه ها ظهرا و شبا داخل کوچه ان ماهم امتحان داریم🥺💔

توکه نمی دونی چقدر اذیت می سه آدم بچه ها ظهرا و شبا داخل کوچه ان ماهم امتحان داریم🥺💔

میدونم عزیزم ماهم طبقه پایین همچین چیزی داریم بچش با توپ همچین میزنه تو درو دیوار ک زیر پای ما میلرزه یا ازاین تفنگا هس توش ترقه میذارن سر ظهر بااون میاد تو حیاط هی میزنه.توکوچمون خم ک نگم برات چ خبره از صدای بچه ولی تاالان اصلا هیچی نگفتیم بهشون .دخترمن باکوچک ترین صدایی بیدار میشه و نق میزنه ولی هی میگم اگه برم بگم بدترن ولش کن

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
اینم بگم ساعت ده شب بچش میاد رو پشت بوم دو میزاره یا وسیله میندازه تو حیاط پشتمون روزام ک رژه بالا س ...

لعنت به خونه های آپارتمانی😤 آدم خونه جدا حیاط دار میگیره راحت بی سر خر زندگیشو میکنه بچه هاشم یه جا دارن بازی کنن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️