2777
2789
عنوان

همسایه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 25 پست
باش

اره حتما بزن یکار کن بیان بیرونشون کنن از شهر بزارن برن

اعصابم خورد شدد

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای متاسفم براشون واقعا اسایش سلب کردن حق الناسه

شوهرمو فرستادم ب زور دم در خونشون هی نمیرفت خدا خیر بده پدرشوهرم اومد مته رو جمع کرد گذاشت تو ماشین گفت تا خسارت ندین نمیزارم کار کنین یعنی اگه پدرشوهرم نباشه شوهرم هیچ ابی ازش گرم نمیشه بالاخره گوش زد شدن خفه خون گرفتن مرده پسرشم زد  چون رو پشت بوم بود نکبت خستمون کردن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم اینجوری ممکنه بدتر باهات لج کنن باهات دشمن بشن.بیخیال ولش کن یهو باعث ناراحتی بزرگتری میشه&nbs ...

پدر شوهرم اومد گفت اینا تو خونه منن زنگ زدن بم اگه خسارت دادی متتو میبری وگرنه بر میدارم برا خسارتام دیگه الان اداره برق باید بیاد کابل و درست کنه خدا کنه تی وی نسوخته باشه فقط

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دلم پفک خواست روزه ام🤤🥺💔🤧

😁بعد افطار بخور

😁بعد افطار بخور

باید همین کار کنم

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
معلومه دارن  باهات لج میکنن احتمالا شوهرتم پشتت نیس پرو ترشده زنگ بزن پلیس

شوهرم بام دعوا کرد خداروشکر باباش رسید خداروشکر

لعنت به خونه های آپارتمانی😤 آدم خونه جدا حیاط دار میگیره راحت بی سر خر زندگیشو میکنه بچه هاشم یه جا ...

خونمون ویلاییه این نکبت داره تخریب میکنه گمونم حیاطشو میخواد بندازه رو خونش

فکر کنم تعميرات باید تو ساعت‌های مشخصی انجام بدن  بپرسید

بخدا از هفت صب تا یازدهه یا از دو تا پنج 

بخدا از هفت صب تا یازدهه یا از دو تا پنج 

ما هم درگیر یه همسایه بیشعوریم 

دو تا بچه داره از صبح ساعت 8 تا 11 شب یه سره جیغ یا گریه یا فریادشون تو خونه ماست 

ما شیش ساله اسیریم 

تازه طلبکارم هستن 

اینش درد داره 

ما هم درگیر یه همسایه بیشعوریم  دو تا بچه داره از صبح ساعت 8 تا 11 شب یه سره جیغ یا گریه یا فر ...

الان ساعت و ببین داره میکوبه ب دیوار😐نمیگم کار نکنه میگم زمان درستش کار کنه خسته شدم دو هفتتس بچه هام عاصیم رکدن