2821
2789
عنوان

بیایین کمککک:))

92 بازدید | 11 پست

من از کسی که باهاش ۶ ۷ ماهی بود دوست بودم جدا شدم بخاطر اینکه سالی چند بار میخواست وید رو داشته باشه ولی من میترسیدم این در اینده زیاد شه چون خیلی بهش علاقه نشون میداد و نخواستمم تحت فشار باشه گفتم من میرم ک مجبور نباشی اونو ترک کنی،خلاصه اومد و گفت که اون موضوع براش تموم شدس و میزاره کنار ولی من دلشو شکوندم که ید فعه ای رفتم و مثل اینکه کلی ناراحتش کردم و بخاطر همین گفت ک دلم ک شکست دیگه تموم شد توهم برو چند بار بهم گفت که برو منم گفتم اوکی ولی الان نمیدونم واقعا باز برم پیام بدم بهش و ی کاری کنم اگه میشه خوب شیم یا نه همینجوری بزارم برم و تموم شه هرچی بود بینمون:)به نظر شما کدوم کار درسته؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
پیام بدم بهش و سعی کنم از دلش در بیارم
0
0%
بزارم برم و تموم شه هرچیزی که بینمون بود
9
100%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماری جوانا یک نوع مواد مخدره:)

اگه دوسش داري و واقعا مخدر رو راست ميگه كه ميذاره كنار پيام بده اگه نه كه عاشقش نيستي بيخيال مواد مخدر ترك نداره معمولا

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
اگه دوسش داري و واقعا مخدر رو راست ميگه كه ميذاره كنار پيام بده اگه نه كه عاشقش نيستي بيخيال مواد مخ ...

عاشقش هستم مشکل اینه خودش پیام داد بعد کلی بد و بیراه گفت ک دل منو شکوندی فلان عاشقت بودم لیاقت نداشتی از این چیزا نمیدونم با اینا چیکار کنم با این که همون لحظه گفتم که برگردیم اینا خودش گفت برو من نمیددنم الان دوباره خودم رو کوچک کنم برم چیزی بگم یا نه  ینی ممکنه برم باز بگه نه برو😐

نه مشخصه نمیتونه به این زودی ها بذاره کنار مخصوصا ک اینجوری رفتار کرده اصلا ایندت رو خراب این آدم نکن تو به حال الانش نگا کن و تصمیمی بگیر نه به آینده ای ک نمیدونی چی به چیه 

عاشقش هستم مشکل اینه خودش پیام داد بعد کلی بد و بیراه گفت ک دل منو شکوندی فلان عاشقت بودم لیاقت نداش ...

حالا منتظر باش ببين خودش چيكار ميكنه خودتو كوجيك نكن جلو پسرا

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
نه مشخصه نمیتونه به این زودی ها بذاره کنار مخصوصا ک اینجوری رفتار کرده اصلا ایندت رو خراب این آدم نک ...

اخه اصلا اونقدر درگیرش نبوده ولی این رفتارشم نفهمیدم واقعا:)

اخه اصلا اونقدر درگیرش نبوده ولی این رفتارشم نفهمیدم واقعا:)

دیگه تصمیم باخودته ک چ قدر آدم ریسک پذیری هستی و چ قدر دوسش داری و چ قدر دوست داره 

ولی خوب وید وابستگی انچنانی ایجاد نمیکنه مثل تریاک و شیشه نیس اگر بخاد واقعا میتونه بذاره کنار

دیگه تصمیم باخودته ک چ قدر آدم ریسک پذیری هستی و چ قدر دوسش داری و چ قدر دوست داره  ولی خوب وی ...

اره من ریسکشو ک فبول کرده بودم ولی الان اون میگه دلم و شکستی و برو😐💔باید چیکار کنم و نمیدونم واقعا

2790
2823
2791
2779
2792