2777
2789
عنوان

نی نی ام نمخوابه خوابم میاد

187 بازدید | 16 پست

چقدر بچه داری سخت بود و من نمیدونستم ولی شیرینه نی نی ام سرما خورده نمیخوابه منم خوابم میاد مدام دارم رو پام تکونش میدم اما تا مبخوام بزارمش زمین گریه میکنه دعا کنبدکنید زود خوب بشه و بخوابه منم دعا میکنم شما هم مثل من این حس رو تجربه کنید

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

منم بچم دو ماهشه الان رو پاهامه دارم تکونش میدم😂😂چه وضعیتمون مشترکه

از دیشب خوابیده تازه ک من میخوام بخوابم بیدار شده

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووووف منم این روزا رو گدروندم با این تفاوت که مریض نبود خوابش تنظیم نمیشد . کل روز میخابید کل شبو بیدار بود چهار دست و پا میرفت دیوارو میگرفت بلند میشد من چشم بسته زمینو چنگ میزدم دنبالش میدوییدم . صبحم تا میخابید میزاشتمش پایین جیغ میکشید بیدار میشد فقط روی پام میخابید تا یک ظهر رو پا بود . بعدم ناهار درست کن و خونه رو مرتب کنو بچه رو نگه دار شوهر از سرکار میاد استراحت کنهو بعدم دوباره تکرااااااااار  . اووووف خدا رو شکر گذشت . مررررردم تا گذشت 

یعنی من الان همینطوری نشستم ولی مطمئنم تا بچه دار بشم خواب عالم میوفته تو چشمام.... خدا نگهداره برا ...

انشالله شما هم زودی حس منو تجربه گنبکنید

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
اووووف منم این روزا رو گدروندم با این تفاوت که مریض نبود خوابش تنظیم نمیشد . کل روز میخابید کل شبو ب ...

منم همینجوری هست فعلا عین شما دارم همین کارا میکنم

انشالله شما هم زودی حس منو تجربه گنبکنید

خداحفظش کنه براتون 

به منم ان شاءالله بده سالم و صالحشو🥺

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
منم بچم دو ماهشه الان رو پاهامه دارم تکونش میدم😂😂چه وضعیتمون مشترکه از دیشب خوابیده تازه ک من میخ ...

دقیقا خخخ

خداحفظش کنه براتون  به منم ان شاءالله بده سالم و صالحشو🥺

انشالله

خودتون هم حالت خوابیده باشید اونم رو پاتون باشه من اینجوری زیاد بودم از هیچی بهتره

انگار بهش میگن من دراز کشیدم بیدار میشع گریه میکنه نمیدونم والا بچه های حالا عجیبن

وای عزیزدلم خدا حفظش کنه😍😍😍😍

ممنون عزیز