2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 135 پست
[QUOTE=190034839]اگه هواتو داره پس چرا مشکل داری؟[/QUOTEشوهرم خیلی هوامو داشتهه...مثلا هزار بار وقتی ...

ذاتش خرابه متاسفانه باید دستش برای شوهرت رو بشه اگه میتونی دوری کن فقط ترو خدا بچه دار نشو تا زندگیت اوکی نشده

خودشناسی DNA plus

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقته  چون رفتی زن یه پسربچه شدی  نه به کودک همسری

شما هم حقته ک خواهرت هرچقد خرابت کنه... گویا حق هم داره

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
واقعا نمیفهمم... من دارم مبگم با تک پسر -17سالش ببینید چیکار کرده... شما گیر دادین ب سن؟؟ 

چرا ناراحت میشی استارتر؟

گیر دادن برای اینکه رابطه مستقیمی این بینشون هس

شوهرت اگه بجای۱۷ساله بودن،۲۷سالش بود چه چیزایی عوض میشد بنظرت؟خودت بگو؟

یه فرد پخته رفتارش و ری اکشنش در مقابل مادرش برابر با یه نوجوون ۱۷سالس؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
چون نمیفهمه مشکل از کجاس، راهنماییش هم میکنن جبهه میگیره خاک برسر والدینی که نمیفهمن وظایفشون در قب ...

خب عی

عزیزم ت ناراحت نباش نظرتو بگو اروم بعد تاپیکو ترک‌کن خودتو بد نکن 😘

افتخارنان بیر ترکم 😊😊😘
ذاتش خرابه متاسفانه باید دستش برای شوهرت رو بشه اگه میتونی دوری کن فقط ترو خدا بچه دار نشو تا زندگیت ...

نه بابا.. من خودم هنوز بچم... هی کدوم بچه نمیخوایم... حدقل وسایل خونمون کامل بشه

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
اها اونوقت اونای ک سنشون بالاس کارشون ب طلاق نمیکشه؟ یا مامانی نیستن.؟ من دارم از مشکلاتم میگم...

اسی ناراحت نشو ولی نه نیستن خب مشخصه یه اقای 30ساله خیلی معقولانه تر رفتار میکنه نسبت به یه پسر نوجوون 17ساله😐😐😐😐

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥
چرا تحقیقات نکردیم راجع بهشون

والا من باپسرعمم ازدواج کردم بعدازدواج چه بلاهاکه سرم نیاوردن واای به حال غریبه

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
پسر ۱۷ ساله رو زن می دن مگه ن دیپلم داره ن سربازی😐

تازه وقتی اومدن خاستگاری 16سالش بود منم نمیدونم چطور اعتماد کردم بیشتر حرفای مادر شوهرم ک هندونه میداد زیر بغلم... خدا ازش نگذره... همین ب خدا واگذارش میکنم

اسی شدع باشه از لج کاربرایی که میگن کودک همسریه و حقته 

بت میگم خوب کاری کردی مگه ازدواج و خوشبختی به سنه؟

برید تاپیک اون خانومه که گفته بودبدشانسی  ازدواجم که الان پر بازیده ر بخوندید

۱۶ ساله عقد کرده بود هیچکس جبهه نگرف بخدا خیلللللللی زشته اینکارا مثلا میخواید بگید :نه تو خانواده ما اصلا دختر رو تو این سن شوهر نمیدن؟

چرا تحقیقات نکردین راجع بهشون

پسر عممه بابا🤦‍♀️🤦‍♀️مادر شوهرمم عممه ک بامن این کارو کرد