2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 135 پست
خب پس از همون شوهر کوچولوت کمک بخواه مادرشوهرت عروس نخواسته، کلفت خواسته که اومده دختر 14 ساله گرفت ...

گلم ایشون کمک خاسن چرا ناراحتش میکنی عزیزم جوجو چیه؟؟

افتخارنان بیر ترکم 😊😊😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو تا میتونی با شوهرت رفیق باش و یجورایی تو مشت خودت نگهش دار

عزیزم خونه و وسایل نو ایشالا چند سال دیگه با هم بهترینشو میگیرید حالا اولشه راه سخت و طولانیه

به امید روزای خوب😍❤🧡💛💚💙💜
دوستان گلم درسته استارتر و همسرش بچن و کاملا اشتباه کردن ولی دیگ گذشته و نمیشه کاری کرد بجای نمک پاش ...

واقعا هیچ کس درک نداره... الان با گیر دادن ب سن ما مشکل من حل نمیشه... قطعا خودم فهمیدم الان کارم اشتباه بوده.. من از کجا باید میدونسم مادر شوهرم بعد عقد رنگ عوض میکنه؟ خیلیا هسن تو سن کم ازدواج کردن و شرایطشون از خیلیا بهتره 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
ببخشید ک شرایط طلاق نداشتم... 

تاپیک قبلتو خوندم  دختر تو هنوز بچه ای نکن با خودت اینکارو   حیف جوونیت چندسال دیگه راه برگشتی واسه ات نمیمونه  از این شوهرت طلاق بگیر  حیفی به خدا 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

همین الان داشتم فکرمیکردم از دست مادرشوهرم چیکار کنم. همه نوع بلایی بخواید سرمون آوردن. عروسیمو بهم زدن چهارساله افسردگی دارم. دیگه خستم. اگر رفت و آمد نکنیم میاد جلو در دادبیداد و آبروریزی اصلا کلا بریدم دیگه

[QUOTE=190034839]اگه هواتو داره پس چرا مشکل داری؟[/QUOTEشوهرم خیلی هوامو داشتهه...مثلا هزار بار وقتی مامانش بامن بد حرف زد یا همون موقع ک منو زد شوهرم طلافی شو سرش اورد... شبهه مرد های دیگه نگف مامانمه یا چی.... ولی تازگیا مادر شوهرم گریه میکنه و همین دل شوهرمو میکشع سمت اون

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
خب پس از همون شوهر کوچولوت کمک بخواه مادرشوهرت عروس نخواسته، کلفت خواسته که اومده دختر 14 ساله گرفت ...

بهتره حرف زدن اول یاد بگیری شما... شماک کودک همسری نیستی و ب قول خودت سنت از من  بیشتره.. 

منم همین الان داشتم به مادرشوهرم فک میکردم فکراینکه چطوری ازاین خونه که مثل جهنمه برامون بریم انقدر خاطره تلخ برام ساختن که موقعی که بیخوابی میزنه به سرم دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار یه حسی بهم میگه توآدم نبودی که انقدر اتفاقات تلخو تحمل کردی

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

همه همینن. شوهر من اومد خواستگاری گفتن کیخواییم پسرمون بفرستیم کاندا ادامه تحصیل بده کلی کلاس گذاشتن. بعد رسید به ازدواج. ماشین از دستش گرفتن. خودشون مستاجر بودن. پدرش ۲تا زن داشت 

و هزار مشکل دیگه. در اخر دفتر قسط گذاشت پیش پسرشون ک کار نداشتن گفتن وام گرفتیم برات عروسی گرفتیم قسطشو خودت بده. پسرش بیکار از اب در اومد. کم سختی نکشیدم

الان ک وضعش بهتر شده برا من زنش ۴سال یه کیف نخریده برا مامانش کادو تولد. کادو روز مادر. کادو کوفت میخره میبره. یه هزارتومن  کمک ندادن 

خودمون با وام ازدواج ماشین خریدیم. خانم یکسر جلو ماشین میچرخه. انوقت همین خانم ما رو از ماشین بیرون کرد گفت مال خودمه بذار سویچوو برو تز خونه من بیرون

چون نمیفهمه مشکل از کجاس، راهنماییش هم میکنن جبهه میگیره خاک برسر والدینی که نمیفهمن وظایفشون در قب ...

شما فهمیدی برای ما کافیه... از حرف زدنت مشخصه ادم فهمیده ای هستی...