2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 135 پست
والا من باپسرعمم ازدواج کردم بعدازدواج چه بلاهاکه سرم نیاوردن واای به حال غریبه

اتفاقا مال منم پسر عممه🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تازه وقتی اومدن خاستگاری 16سالش بود منم نمیدونم چطور اعتماد کردم بیشتر حرفای مادر شوهرم ک هندونه مید ...

الان چند سالته؟خدایی حیف نبود اول نوجونی و بلوغ خودتو از همه چی محروم کردی  

ینی تو هم ۱۳ بودی بخدا من ۱۳ سالگیم با گلای قالی تو خونه لی لی بازی می کردم 

چرا تحقیقات نکردین راجع بهشون

چونکه پسر عمم خواستگارم بود. این اقا همکلاسیم 

منم پام کردم تو ی کفش ک میخوااام میخوام 

پدر و مادرم نرفتن تحقیق چون راضی نبودن 

جالبه بدونی مادرش تو کار سحر و جادو هسته 

زندگیمو تلخ کرده ۵ساله نه خواب راحت دارم ن غذا راحت خوردم 

انگار نفرین شدم 

نمیتونم جدا شم ۱برای حرف مردم ۲ کسی حمایتم نمیکنه ۳پدر و مادرم طاقت ندارن اگه طلاق بگیرم عذاب میکشن

دیگ ازدواج کردی 

سعی کنید کنارهم بزرگ بشید

عزیزم خوشحال نشو اگ همسرت تلافی کنه برا مادرش 

خدای نکرده امکان داره فردا پس فردا سر کس دیگ با شما بد رفتاری کنه 

حالا دیگ مسئولیییییت شدیدااا بزرگی رو درپیش دارید 

چون اقا ۲۰ سالشه و خییلی خام چون اقایون تازه ۳۰ به بعد به مرحله پختگی میرسن 

دقیقا مشکلت چیه با مادرهمسرت 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
اسی شدع باشه از لج کاربرایی که میگن کودک همسریه و حقته  بت میگم خوب کاری کردی مگه ازدواج و خوش ...

عزیزم درسته که خوشبختی به سن نیست اما عقل کامل خیلی چیزاروتغییر میده منم 17سالم بود ازدواج کردم الان خیلی احساس خوشبختی میکنم اما انقدر باشوهرم وخانوادش حالم بد بوده که حسابش ازدستم دررفته اگه عقلم کامل تر بود اصلا حرفاشون برام مهم نبود که من الان بمونمو یه عالمه خاطره تلخ که هرکاری میکنم ازیادم نمیره

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
الان چند سالته؟خدایی حیف نبود اول نوجونی و بلوغ خودتو از همه چی محروم کردی   ینی تو هم ۱۳ بودی ...

بله 13...الان17 چرا اگه میدونسم وضعم این میشه نمیکردم... من ک نمیدونسم مادر شوهرم ک قبل عقد داش بخواطرم گریع میکرد قراره این کارو با من بکنه 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
از همچین مردی بچه میخوای ؟!!!!

پنج ساله بچه دار نشدم. خود اقا واریکسول داره 

مادر شوهرم همه جا پر کرده عروسم نازا 

چون لاغره. نمیتونه بچه بیاره 

ویتامین بدنش کمه 

چی میدونی خواهرم😭

رفت امدتو کمتر کن حرمتا حفظ بشه 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
دیگ ازدواج کردی  سعی کنید کنارهم بزرگ بشید عزیزم خوشحال نشو اگ همسرت تلافی کنه برا مادرش  ...

مشکلم همین بلا های بود ک سرم اورد... الانم نمیتونم ببخشمش... چند بارم اشتی کردیم ولی من نمیتونمم مث قبل بشم

رفت امدتو کمتر کن حرمتا حفظ بشه 

اصلا خونشون نمیرم اونم نمیاد خدارو شکر... اما ولکنم نیس ک... استوری تیکه دار. پیام هاش.. 

ببخشید عزیزم دروغ هم یه حدی داره دیگه آخه هیچ پسری تا سن هجده سالگی نمی تونه قانونی ازدواج کنه من پسرعمه خودم دختری رو دوست داشت نامیش کرده بودن تا الان که به سن قانونی رسیده عقد کردن شما چطوری و کجا عقد کردین

جدی میگی 😳😐😑

آره بخدا شاید باورت نشه اما عمم تادست رومن بلندکرد فقط به حرمت شوهرم که منو روچشماش نگه میداره تحملشون کردم

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪