2777
2789
آخه اون از مرده میترسید آمبولانس میدید فرار میکرد الهی بمیرم الان ک اینو می‌نویسم یاد ترسش میفتم چشا ...

چندسالته? 

چیشد فوت شد؟ 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش
عشقم فوت شده دنبال ی نشونی از اونم خسته شدم دیگه حتی خوابشم نمی‌بینم واقعا کم آوردم 

ببین هیچ راهی نداره غیراز اینکه احضارش کنی ک اون بنده خدا روحش در عذاب قرار میگیره اگ بخوای از این راها وارد شی ولی من یادمه مامان بزرگم ی نمازایی میخوند ک خواب فلان کسو ببینه من دقیق نمیدونم چی میخوند

در ضمن باز کردن چشم سوم هیچ ربطی به این چیزا نداره عزیزم🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لایکم کنید

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
آخه اون از مرده میترسید آمبولانس میدید فرار میکرد الهی بمیرم الان ک اینو می‌نویسم یاد ترسش میفتم چشا ...

به نظرم شما خیلی ناراحتی برو پیش مشاور تا از غم دلت کم بشه و کمکت کنه سنی نداری عزیزم تو باید زندگی کنی تقدیر این بوده خدا به دلت آرامش بده ولی خواست خدا رو قبول کن  و بزار عشقتم راه خودشو بره 

ی مدت اولیو داشتم شدیدا ادذیت بودم

منم نمیتونم الان بخابم

به قدری قویه که اگر خوابم باشم نزدیکم باشع متوجه میشم

اما دیگ نمیتونم از خواب بیدار بشم و وقتی بیدار میشم هیچی یادم نی

ازم کام میگیرع 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش