2777
2789
چی بگم هم خانواده هم اختلال 2 قطبی که چیز خیلی بدیهی الان ناراحتم ولی ظهر مثل آدمای دیوونه شادم

😐😑عررر دو قطبی یعنی این؟ ک ادم هی مودش عوض میشه😐

پ منم اختلال دو قطبی دارم و نمیدونستم 

لایک نکنید لطفا😐😐😐😐😐😐😐😐😐🖤با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهسای عزیزم 💕 امیدوارم خدا به دلت آرامش بده 💚 عزیزم مگه تو خدا رو دوست نداری ؟ قطعا همین الان ...

خدا یجوریه که میگه این یه فیلم من دارم میبینم کسی از توش بره تنبیهش میکنم و نمی‌زارم آب خوش از گلوش بره پایین این حس خدا یجور زور شاید کسی نخواد متولد بشه

اوایل حتی شوهرم گیرمیدادکه نرووخودتوعادت نده به قرص وازاین حرفا.ومنم حتی بدون اطلاع شوهرم میرفتم دکت ...

شما شوهر. داری من که کسیو ندارم مجبورم به خونوادم بگم اونا هم میگن روانی

یمدت  سرترالین  بگیر بخور  روزی 1  چهارم بخور  بعد یکی دوهفته  روزی نصف   از داروخونه  بگیر   افسردگی را درمان میکنه دو سه ماه بخور تاثیرش میبینی  سرترالین 50

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
خدا یجوریه که میگه این یه فیلم من دارم میبینم کسی از توش بره تنبیهش میکنم و نمی‌زارم آب خوش از گلوش ...

حالا كه به اين صحنه ولو به زور اومدي ، زيبا بازي كن عزيزم ... كارگردان اين فيلم خداست اما نقش رو شما ميتوني برداري   خوب بد خاكستري قاتل خير دزد مهربون عاشق هرچي بخواي آزاده 

مرنج و مرنجان
خدا یجوریه که میگه این یه فیلم من دارم میبینم کسی از توش بره تنبیهش میکنم و نمی‌زارم آب خوش از گلوش ...

قشنگم خدا بهمون کلی نعمت داده و عقل داده ما آدما ها هستیم که بهم بد میکنیم وگرنه خدا میگه اگه بدی هم کنی من دوستت دارم میبخشم جز حق الناس اخه این خدا زور میگه ؟ 

اشتباه نکن عزیزم اول خودتو آروم کن شروع کن با خدا درد دل کردن شکر گزاری کردن بعدا خیلی چیزایی که تو ذهنت برات سد و مشکله بیخیال میشی ، ماها چون توقعمون زیاده خیلی چیزا رو فراموش میکنیم 😥 یکیش خود من فکر میکردم چرا من دنیا اومدم اخه ، بعدا نشستم از کوچکترین نعمت ها خدای شکرگزاری کردن دیدم ای دل غافل من چقدر پرت بودم ،الان روحم آرومه تلاشم بیشتر شده برای اینکه کار درست رو پیش ببرم حرف و بی احترامی دیگران  برام مهم نباشه و یاد گرفتم باید خودم به خواسته ام برسم و تلاش کنم با غصه خوردن نمیشه 

اين كلمه اي كه شما ميگي هيچ كاربردي نداره عزيزم مثل اينه به كسي كه قلبش بيماره بگيم قلبي. يا كليه اي   .....

شما هم روانت اسيب ديده ناراحت شده ،؛ بايد نوازش بشه ،مرهم گذاشته بشه يا نه ؟؟؟؟؟؟؟

مرنج و مرنجان