2777
2789
بهتره اینجا موندن هروز سرکوفت هروز توهین

بخدا منم خیلی به خودکشی‌ جدی فکر کردم 

اما جرعت نکردم 

الان میگم خداروشکر که نکردم 

نکن درست میشه 

قلبم رو بشکن؛اگه دوست داری هزار بار قلبمو بشکن،به هر حال قلبم مال تو بود که بشکنیش🍂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام مهسای عزیزم 💕 امیدوارم خدا به دلت آرامش بده 💚 عزیزم مگه تو خدا رو دوست نداری ؟ قطعا همین الان که داری میگی خدا هوامو نداره یعنی دوستش داری و ازش توقع داری ، اگر خدا تورو دوست نداشت که تورو نمی آفرید قطعا برای تو هدف و رسالتی در نظر داره که تو رو آفریده . 

همه ی ما به نوعی سختی ومشکل داریم این که دلیل نمیشه دست از تلاش و جنگیدن برای زندگی برداریم گاهی زندگی بالا و پایین نداره اگر بخوایم زود تسلیم بشیم که هیچ 😕 شاید باورت نشه ولی همین شرایط سختی که میگی داریا خیلیا ارزوش دارن الان 

سعی کن توکل به خدا کنی ، نعمت زیبای خدارو هر روز شکر کن ، سر نماز بل خدا درد دل کن قطعا نگاهش رو ازت دریغ نمیکنه 💕

عزیزم مشکلت چیه؟واسه چی میخوای خودکشی کنی؟ بهم بگو شاید دلت یکم سبک بشه😊

چی بگم هم خانواده هم اختلال 2 قطبی که چیز خیلی بدیهی الان ناراحتم ولی ظهر مثل آدمای دیوونه شادم

من دارم میرم پیش روانشناس  حالا  روانی ام؟ این فکرها چیه  همونجورک جسم مریض میشه  روحم  مریض میشه  میدونی  گاهی سراتین مغز کم میشه و ادم دچار افکار خودکشی میشه که فقط با یه قرص ساده  3 هزار تومنی قابل خله؟ حتما  برو دکتر یا  روانشناس ماهر یا روان پزشک   من میگم  روانشناس ک ریشه ای مشکلتا حل کنه

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 

زندگی پس اززندگیو دیدی درمورد یه پسرجوونی امروز صحبت میکرد که توکمارفته بود قرص خورده بود با روح یکی دیگه صحبت نیکنه و اطهارپشیمونی که کاش خودکشی نمیکردم خلاصه اون یکی ازکما دراوند و به خانوادش گفت دلیل این که بچشون رفکه توکما خوردن قرصه ونجات پیداکرد.خودکشی فکرنکن حرف بزن بامن منم مثله خواهرت

چی بگم هم خانواده هم اختلال 2 قطبی که چیز خیلی بدیهی الان ناراحتم ولی ظهر مثل آدمای دیوونه شادم

آخی عزیزم انشالله زودتر خوب بشی درمورد دوقطبی ها مطالعه داشتم... درکت میکنم

هرچه دل تنگت میخواهد بگو...من گوش میدم😊

تیکر بارداری نیست...چالش حرف ناشناس
شما خودت چجوری بیان می‌کنی این حسو برای خانواده

اوایل حتی شوهرم گیرمیدادکه نرووخودتوعادت نده به قرص وازاین حرفا.ومنم حتی بدون اطلاع شوهرم میرفتم دکتربعدکه فهمیدوتغییررفتارمودیددوتامون باهم میریم 

اگر اصفهانی ی روانشناس درجه یک بت معرفی کنم

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی