2777
2789

من دیشب عمل داشتم امشب دیدم ببخشید کمی ترشح واژینا شبیه عفونت داشتم، و درن که برای خارج شدن خونابه ها گذاشته دایم خیس میشه و باید زود به زود عوض کنم، کسانی که این عمل انجام دادید این مشکل رو نداشتید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چن ساله سنگ دارم ۳ تا ولی از کرونا میترسن بیمارستان برم..اتاقت خصوصیه؟

من تازه فهمیدم و عفونی شده بود مجبور شدم سریع عمل کنم،نه اتاق خصوصی نبود.منم خیلی میترسیدم ولی دیگه نمیشد کاری کرد

عزیزم چه علائمی داشتی که متوجه شدی؟

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
من تازه فهمیدم و عفونی شده بود مجبور شدم سریع عمل کنم،نه اتاق خصوصی نبود.منم خیلی میترسیدم ولی دیگه ...

چطور فهمیدی عفونی شده؟ درد داشتی؟

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍