2777
2789
عنوان

پر شدن صورت

183 بازدید | 26 پست

بچه ها صورتم خیلی لاغر شده ک باعث شده چروک شه یکم

بنظرتون چی بخورم یا چی بزنم پرتر شه

اگه خوراکی باشه بدنمم چاق کنه مشکلی ندارما

بیشتر میخام صورتم تپل شه یکمم وزنمم میخام بالا بره کمی درحد 5 کیلو چی بخورم؟ چیکار کنم؟

مالت گندم 

قدم قدم گناه(چـه مرگـمونـ بـودکهـ آآرزوکـردیمـ بـزرگـ شـیـمـ)😑دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان این پست و دیدم یاد خودم افتادم سر پر شدن چ بلایی سرخودم آوردم فرصتی کورتون دار تو سه ماه ۱۵کیلو رفتم بالا آخه کمبود وزن خیلی داشتم دیگه نگم از عوارض بعدش تیرویید گرفتم کلی خرج دندونام کردم استخوانم رو ب پوکی رفت...خخ چ بلایی سرخودم اوردم

آب تو روز چقد خوبه من همش مابین غذا میخورم

بین غذا آب خوردن ضرر داره  برای کبد   

نیم ساعت قبل و بعد غذا بخور 

روزی 5 6 تا بخور 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
الان این پست و دیدم یاد خودم افتادم سر پر شدن چ بلایی سرخودم آوردم فرصتی کورتون دار تو سه ماه ۱۵کیلو ...

خاله منم داروی چاقی خورد تیرویید گرف چند ساله خوب نشده البته من راجب مکمل و این چیزا ک عطاریا دارن از دکتر پرسیدم گف نخور

بین غذا آب خوردن ضرر داره  برای کبد    نیم ساعت قبل و بعد غذا بخور  روزی 5 6 ت ...

انگار عادت کردم نخورم از گلوم پایین نمیره مخصوصا برنج🙁

چیکار میکنه با کبد؟ من مامانم جدیدا غده سرطانی دراورده تخمدان روده کبد☹️

خاله منم داروی چاقی خورد تیرویید گرف چند ساله خوب نشده البته من راجب مکمل و این چیزا ک عطاریا دارن ا ...

آره اصلا نمی ارزه تازه وا کنی برمی‌گردی ب وزن قبل ..ولی نشاسته و جوانه گندم طبیعیه و تاثیرش عالیه