2777
2789
عنوان

پر شدن صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اصلا نمی ارزه تازه وا کنی برمی‌گردی ب وزن قبل ..ولی نشاسته و جوانه گندم طبیعیه و تاثیرش عالیه

ممنون اینارو رو دسر و غذاهام بریزم؟ بنظرتون خیلی لاغر شدم؟ 46 یا 47 ام الان

انگار عادت کردم نخورم از گلوم پایین نمیره مخصوصا برنج🙁 چیکار میکنه با کبد؟ من مامانم جدیدا غده سرط ...

ککبد چرب و کلا مشکلات کبدی   

سعی کن نخوری   

غذات و یکم چرب کن با روغن زیتون و روغن مایع یا کره هم چاقت میکنه هم راحتر میخوری 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
ممنون اینارو رو دسر و غذاهام بریزم؟ بنظرتون خیلی لاغر شدم؟ 46 یا 47 ام الان

دقیقا وزن منم همین بود وقتی کورتون و ول کردم بازم ب همین وضع برگشتم برنامه غذایی گرفتم صبحونه تخم مرغ می‌خوردم جای چایی صبح نشاسته درست میکردم دو قاشق نشاسته و با ی لیوان آب و شکر میگوشوتدم و می‌خوردم میان وعده سیب زمینی آب پز اینا واقعا خیلی تاثیر داره جوانه گندم طعمش یکم خوب نیس ولی با چیزی قاطی کنی حتی باشی خوردنش راحت تره یک ماه اینجوری پیش رفتم اشتهاام بازشده و طبیعی چند کیلو اضافه کردم اول ازهمه هم صورتم تاثثیرگذاشت

ککبد چرب و کلا مشکلات کبدی    سعی کن نخوری    غذات و یکم چرب کن با روغن زیتون ...

😂یسوال بنظرت روغن و کره حیوانی خوبه؟ بمن میگن بخور نمیخورم البته قاطی غذام کنن نمیفهمم🤣🤣

دقیقا وزن منم همین بود وقتی کورتون و ول کردم بازم ب همین وضع برگشتم برنامه غذایی گرفتم صبحونه تخم مر ...

ممنون گلم این کارارو انجام میدم،، فقط من اشتهام قبلا کم بود ولی 51 بودم یهو ی مهمونایی اومدن خونمون چش زدن هممونو منم هم موهام ریخ هم ی هفته ای شدم 46 الان با اینکه لاغر کردم ولی اشتهام خوبه همش گشنمه نمیدونسم باید چی بخورم، تازگیام همش حالت تهوع دارم🤣بلکه حاملم 

ممنون گلم این کارارو انجام میدم،، فقط من اشتهام قبلا کم بود ولی 51 بودم یهو ی مهمونایی اومدن خونمون ...

آخی نینی خوبه...بترکه اون چشمش  اصلا بهش فکر نکن یکم فقط روش وقت بذاری مثلاً ی ماه تاثییرشو میبینی...بتونی رو ۵۲.۵۳برسونی عالیه

😂یسوال بنظرت روغن و کره حیوانی خوبه؟ بمن میگن بخور نمیخورم البته قاطی غذام کنن نمیفهمم🤣🤣

بله خوبه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد