بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون اینارو رو دسر و غذاهام بریزم؟ بنظرتون خیلی لاغر شدم؟ 46 یا 47 ام الان
دقیقا وزن منم همین بود وقتی کورتون و ول کردم بازم ب همین وضع برگشتم برنامه غذایی گرفتم صبحونه تخم مرغ میخوردم جای چایی صبح نشاسته درست میکردم دو قاشق نشاسته و با ی لیوان آب و شکر میگوشوتدم و میخوردم میان وعده سیب زمینی آب پز اینا واقعا خیلی تاثیر داره جوانه گندم طعمش یکم خوب نیس ولی با چیزی قاطی کنی حتی باشی خوردنش راحت تره یک ماه اینجوری پیش رفتم اشتهاام بازشده و طبیعی چند کیلو اضافه کردم اول ازهمه هم صورتم تاثثیرگذاشت
دقیقا وزن منم همین بود وقتی کورتون و ول کردم بازم ب همین وضع برگشتم برنامه غذایی گرفتم صبحونه تخم مر ...
ممنون گلم این کارارو انجام میدم،، فقط من اشتهام قبلا کم بود ولی 51 بودم یهو ی مهمونایی اومدن خونمون چش زدن هممونو منم هم موهام ریخ هم ی هفته ای شدم 46 الان با اینکه لاغر کردم ولی اشتهام خوبه همش گشنمه نمیدونسم باید چی بخورم، تازگیام همش حالت تهوع دارم🤣بلکه حاملم