2777
2789

سلام دوستان میخام خونه بخرم پولم یه اون جا مسخوره محلش چطوره برا زندگی 

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
فضولی نباشه با چقدر اونجا میشه خرید؟

فک کنم متری ۲۰ هست

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
فضولی نباشه با چقدر اونجا میشه خرید؟

از ۹۰۰ تا ۲  میلیارد البته متراژ و سال ساخت فرق داره

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

فک کنم متری ۲۰ هست

ضما خودت اونجا ساکنی پارک رضوانیه اون اطراف چطوریه

مبارک باش متری چند 

والا نخریدم فعلا اما جیبم به اونجا مسخوره البته من قدیمی ساز میتونم بخرم خونه نوساز نواب میشه خرید خیلی شلوغه 

ضما خودت اونجا ساکنی پارک رضوانیه اون اطراف چطوریه

خونه پدر مادرمه 

پارک رضوان کل بچگیم اونجا گذشته خخخ خوبه 

ببین محله ی قدیمی و شلوغیه چون مرکز خرید دارم وای خوبه مترو نزدیکه بازار نزدیکه همه چی دم دسته

قدیمی نشین  شلوغ  پر ترافیک  محله بدی نیست ولی وسط شهر رو به غرب حساب میشه

شاید خودم نشینم بدم مستاجر خودم برم بالاتر

والا نخریدم فعلا اما جیبم به اونجا مسخوره البته من قدیمی ساز میتونم بخرم خونه نوساز نواب میشه خرید خ ...

همین که پولت میخوره مبارک بخر معطل نکن 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
خونه پدر مادرمه  پارک رضوان کل بچگیم اونجا گذشته خخخ خوبه  ببین محله ی قدیمی و شلوغیه چو ...

مرسی که راهتمایی کردی من عاشق جاهاییم که دسترسی به بازار داره