گلی۰ مدیر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 306 عنوان چرا نی نی سایتی ها منو دوس ندارن 😔😔 | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 66 پست هر چی تاپیک زدم از مشکلاتم مث بقیع گفتم تا شاید کمکم کنید چون هیچکس ندارم پول مشاوره هم ندارماما هیچکس نمیاد حرفی بزنه جز ی عده خیلی کمحتی تو همین مجازی هم تنهام😭😭 1400/02/20 | 16:05 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 306 شوهرت کتکت هم میزنه عزیزم؟ چندتا سوال میپرسم بعد راهنماییت میکنم :)))) 1)مقدار مهریه ... نه دست بزن نداره خداروشکرتنها ک نمیتونم با خانواده بابد زندگی کنم ــمهریه هم ۱۱۴نه پولدار نیست همه مشکل من همبن بی پولیش هست اصلا نمیتونه جواب گوی هزینه های عادی و روتین زندگی هم باشه
من_هیچکس_نیستم عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 1263 خب ببین عزیزم یه شب یه شام که خیلی دوست داره درست کن خیلی دوست داشته بتشه عالیییم درست کن و بعد خیلی مهربون با کلام عشقم و نفسم و (اسمش به علاوه میم مثلا اگه علیه بگو علیم ) صداش کن بگو بیاد خب الان ارامه میدم به خودت کمی اهمیت بده... وگرنه لابه لای زندگی از بین میروی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
گلی۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 306 کارامو خلوت کردم چون برام خیلی مهم بودی اولش کلاس داشتم صداشو بستم اومدم:) الهی فدات شم ممنونم ازت
من_هیچکس_نیستم عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 1263 بعدا خرش کن بگو من زندگیمو خیلی دوست دارم خب و برام خیلی مهمی به خودت کمی اهمیت بده... وگرنه لابه لای زندگی از بین میروی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
من_هیچکس_نیستم عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 1263 چون مردا بچن بچه گونه باید حرف بزنی خب به خودت کمی اهمیت بده... وگرنه لابه لای زندگی از بین میروی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
گلی۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 306 چون مردا بچن بچه گونه باید حرف بزنی خب بگو عزیزم دارم میخونم
من_هیچکس_نیستم عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 1263 بهش بگو عزیزم من درامد دارم و میتونم بدون تو زندگی کنم بهش بگو من ازت میخوام که تغییر اساسی به زندگیمون بدیم و بنظرم دیگه کمش کن و مواد نزن ..ولی عزیزم برام مهمی که یهو ولت نکردم به خودت کمی اهمیت بده... وگرنه لابه لای زندگی از بین میروی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
من_هیچکس_نیستم عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 1263 اگه دعوایی بود لحنش بهش بگو چون دوست دارم شده مهرمو بذارم اجرا که تو زندان بمونیو ترک کنی به خودت کمی اهمیت بده... وگرنه لابه لای زندگی از بین میروی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
من_هیچکس_نیستم عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 1263 و خیلییی مهربون باش باهاششششا کاری که دوست داره رو بکن که 1 باهات لج نشه2 بهت اسیبی نزنه به خودت کمی اهمیت بده... وگرنه لابه لای زندگی از بین میروی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
من_هیچکس_نیستم عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 1263 خب قشنگم ؟ارایش بکن میخوای همین امشب انجام بدی؟اگه اره تا بیشتر و واضح تر بگم عزیزم به خودت کمی اهمیت بده... وگرنه لابه لای زندگی از بین میروی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
khoshmze عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 عزیز دلم بگو 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
گلی۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 306 کی گفتہ؟ من دوستت دارم گلم🌸 بگو قربونت مهربون تو تاپیک قبلم گفتم عزیزم
من_هیچکس_نیستم عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 1263 نظرت چیه عزیزدلم ؟ اینارو مبگم چون بچه گونه به نظر میرسه هاا اما بهتر میشه به خودت کمی اهمیت بده... وگرنه لابه لای زندگی از بین میروی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
گلی۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 306 خب قشنگم ؟ ارایش بکن میخوای همین امشب انجام بدی؟ اگه اره تا بیشتر و واضح تر بگم عزیزم گلم من قبلا باهاش این ثحبتا رو کردم منتها نمیدونی چقدر خودش ول کرده وقتی عصبانی میشه میگه برو مهریه اتم بزار اجرا برام مهم نیست