2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایتی ها منو دوس ندارن 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 66 پست

اتفاقا مشوارای خوبی هستن بعضیا

ولی خب بعضیام مشاورای واقعن افتضاحی هستن

بعضیام اصلن مشاور نیستن

شما سعی کنید منفی هارو اصلن نبینید و از مثبت هاشون نتیجه های سازنده بگیرین تا کمکتون کنه

بذار عشق به خدا قلبتو شفا بده و آزادت کنه..

نگو اینجوری🥺

خب شاید نمیدونستن کسایی که دیدن تاپیکتو نخواستن راهنمایی غلط بدن و اذیت بشی 

غصه نخور 

امیدوارم حال دلت خوب بشه 💚

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاپیک قبلم هست اینو مشه با موبایل هم زنگ زد؟

عارع عزیزم فقد شارژکن گوشیتو

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6446221/پیرو-تاپیک-امشب-دلم-برای-شوهرم-سوخت-لطفا-بیاید?pos ...

مهربانم من الان خیلی سرم شلوغه ساعت 11 شب بیام بگم خوبه؟:))))

فقط لطفا لایکم کن

به خودت کمی اهمیت بده...  وگرنه لابه لای زندگی از بین می‌روی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
فکر میکنیا این همه ادم که نظر میدن اندازه مشاور با ارزش نظرشون یا کارشناسیه؟

قطعا نه ولی خب بعصی ها تجربه اشو  داشتن یا تجربه اشون تو زندگی از من حدااقل بیشتره 

قطعا نه ولی خب بعصی ها تجربه اشو  داشتن یا تجربه اشون تو زندگی از من حدااقل بیشتره

اره ولی بازم شرایط ادما با هم فرق میکنه در کل به خودت نگیر و فکر نکن چیزی و از دست دادی خیلی از اونایی که همه جوابشونو میدن فقط انرژی منفی رو میگرن بنده خداها 

تاپیک قبلیمو بخون

شوهرت کتکت هم میزنه عزیزم؟

چندتا سوال میپرسم بعد راهنماییت میکنم :))))  

1)مقدار مهریه ببخشید اگه فضولیهه ها فقط میخوام کمکت کنم که از این سمتا ادمش کنی

2)میتونی تنها زندگی کنی؟

3)همسرت پولدار هست؟

بعد از اینا قطعااااا کمکت میکنم فقط نتم ضعیفه یکم

به خودت کمی اهمیت بده...  وگرنه لابه لای زندگی از بین می‌روی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6446221/پیرو-تاپیک-امشب-دلم-برای-شوهرم-سوخت-لطفا-بیاید?pos ...

عزیزم من تا حالا به کسی پیشنهاد طلاق ندادم،  ولی به شما میدم،  مردی که کار نکنه خرجی نده ، خودشو ول کرده که مرد نیست ، لطفا نگو افسردس اگه یه جو غیرت و عرضه داشت،  کار میکرد. با این مرد زندگی نکن و ازش بچه دار نشو،   تمام

عزیزم من تا حالا به کسی پیشنهاد طلاق ندادم،  ولی به شما میدم،  مردی که کار نکنه خرجی نده ، ...

بچه که نه ولی همیشه راهی برای ترمیم هست ..:)

ممنون ازت عزیزم هر موقع خواستی بیا

کارامو خلوت کردم چون برام خیلی مهم بودی اولش کلاس داشتم صداشو بستم اومدم:)