2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست
به نیت من... توروخدا دعام کنیاااا

الهی عزیزم انشالله ک همه حاجت روامیشن وشماهم همینطورگلم انشالله خداصدای دل شکستمون وبشنوه وهمین امشب هممون بزودی خبربارداری توتاپیک اعلام کنیم🤲🤲🤲😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس دیروزبه نیت کی بود؟؟

مریم خانوم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

سلام به همگی امیدوارم حال دلتون خوب باشه 

میشه برام دعا کنین که این ماه باردار باشم ۱۴موعدمه 

خیلی آشفتم ،امیدوارم دامن همه سبز بشه انتظار خیلی سخته 😔😔

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
ممنونم عزیزم. خیلی لطف کردی در حقم. ان شاءالله با دعای شما منم به حاجتم برسم. عزیزم قابل میدونین تو ...

ان شاالله ایندفعه حامله میشین و به سلامتی میاد بغلتون صحیح و سالم زیر سایه ی شما و آقاتون ، منم از شما التماس دعا دارم ۱۰ ساله منتظرم دیگه دارم اذیت میشم ، ولی بازم راضی ام به رضای خدا ،هر چی خیره

خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی آخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شده س . مطمئنم منم مادر میشم. اللهم صل علی محمد و اله محمد و عجل فرجهم
ان شاالله ایندفعه حامله میشین و به سلامتی میاد بغلتون صحیح و سالم زیر سایه ی شما و آقاتون ، منم از ش ...

خیلی ممنون از دعای خوبت. ان شاءالله با دعای شما حتما در به روم باز میشه. 

عزیزم نماز استغفار میخونین؟ همسرتونم میخونه؟... نماز استغفار برای بارداری خیلی توصیه شده.

به همسرتون بگین اذون نمازاشو بلند بگه. با هم حدیث کسا و دعای توسل بخونین... دعای توسل هر روزه. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

دعا کنین بی بی چکم مثبت شه گرچه دردای پریودی دارم 

😔😔😔😔😔😔

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
خیلی ممنون از دعای خوبت. ان شاءالله با دعای شما حتما در به روم باز میشه.  عزیزم نماز استغفار م ...

اگه بهتون بگم تمام این چند سالم به ختم ودعا گذشته باورتون نمیشه . چند بار رفتم کربلا زیر قبه نماز حاجت خوندم با دلی پر امید برگشتم ولی نشد . دیگه کم کم دارم قبول میکنم شاید صلاحم نیست😔

خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی آخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شده س . مطمئنم منم مادر میشم. اللهم صل علی محمد و اله محمد و عجل فرجهم
اگه بهتون بگم تمام این چند سالم به ختم ودعا گذشته باورتون نمیشه . چند بار رفتم کربلا زیر قبه نماز حا ...

میدونم عزیزم خیلی سخته خیلی. باور کن منم تا از نفاس پاک شدم دست به دامن ائمه شدم و دعا ها و چله ها مو شروع کردم... این مساله فقط به خواست خدا حل میشه. عزیزم ببخش میگم همسرتم همکاری میکنه؟ اخه باید هر دو نفر استغفار کنن یه برنامه بذار با هم اعمال استغفار و دعاهای روزانه رو انجام بدین. نماز استغفار حتما بخون ان شاءالله معجزه نماز استغفار شامل حال ما هم میشه

سلام به همگی امیدوارم حال دلتون خوب باشه  میشه برام دعا کنین که این ماه باردار باشم ۱۴موعدمه&n ...

ان شاءالله باردار باشی عزیزم... ان شاءالله انتظارت به پایان برسه برات صلوات می فرستم

میدونم عزیزم خیلی سخته خیلی. باور کن منم تا از نفاس پاک شدم دست به دامن ائمه شدم و دعا ها و چله ها م ...

اهل نماز و روزه و ... هست ، ولی چله و اینا فقط اولش انجام میده بعد نه ، من همش بخوام بگم دلخوری پیش میاد. هر چند اولش فقط اون مشکل داشت ، منم از بس هورمون خوردم و جراحی شدم الان مشکل دار شدم